Hvordan få Sexig Plump Lips raskt og enkelt

 

1.

Det første skrittet til de flotte, plumpete leppene du ønsker, er med en god leppebalm. Du kan til og med bruke vaselin i stedet for leppebalsam hvis du vil. Lip balm med fuktighetskrem og E-vitamin vil bidra til å holde de nye, klumpete leppene nydelige og sunne. Påfør en generøs mengde leppebalsam til de øvre og nedre leppene. Tillat leppebalsam å suge inn i leppene dine i minst fem minutter for å hjelpe til med å absorbere og bruke leppesminke.

2.

Velg en leppe blyant som er to nyanser mørkere enn leppestift sminke for leppene dine. Lag en mørk oversikt over leppene dine med blyanten. Hvis du søler, fjern leppepennens sminke og begynn igjen. Bølgete eller ujevne linjer vil ødelegge effekten av klumpete lepper.

3.

Fyll i leppene dine med en leppestift som er to nyanser lettere enn leppepennen du brukte i trinn to for klumpete lepper.

På midten av både øvre og nedre lepper gjelder en liten sirkel av hvit eller hvitaktig leppepenn. Smør prikken inn og smelter inn i leppestiftet.

5.

Avslutt leppens sminke med høy glans for å gi deg full effekt av øyeblikkelige klumpete lepper.

Tips og advarsler

  • Bruk lysfarget leppestift makeup for å lage klumpete lepper som ser naturlig ut og myke.
  • Øv deg med leppe sminke for å ha vakre og umiddelbare klumpete lepper.
  • Ønsker du de klumpete leppene du ser på magasinmodeller? Ikke ønsker å bruke en formue på botox eller andre kjemikalier for klumpete lepper? Det er gode skjønnhetsnyheter. Du kan raskt og enkelt ha klumpete lepper med en grunnleggende lip makeup teknikk. Hvordan har du klumpete lepper med lip sminke?