Hvordan får jeg Balmain-blekt skinny Jeans Look?

 

1.

Bland kjemikaliene. Mål en kopp blekemiddel og hell den i kvartsformet kar. Fyll karet resten av veien med varmt vann (sørg for at det ikke er for varmt for ikke å brenne deg selv). Mål to kopper hvit eddik og hell den i det store karet. Fyll det store badekaret resten av vei med kaldt vann.

2.

Krenk småbenet i kneet og bruk stålullen til å kaste kantene. Gni stålullen i en sirkelformet mønster over kanter, sømmer og lommer for å myke materialet for et godt slitt utseende.

3.

Spred jeansene flatt på en flekkresistent arbeidsflate som f.eks. et vaskerom eller kjøkkenbord. Sett på gummihanskene og dyp svampen i blekemiddelblandingen. Klem svampen ut slik at den bare er fuktig. Gni svampen på jeansene på områdene du vil bleke. Fortsett å gå over områdene til du ser effekten du leter etter.

4.

Flip jeansene over og gjenta trinn 3 på baksiden av jeans.

5.

Stopp blekningen. For å opprettholde stoffets integritet, når du har oppnådd ønsket effekt med bleken og svampen, må du straks suge jeansene i et eddikbad. La det suge i ti til tjue minutter.

p> 6.

Vask buksene i vaskemaskinen din med vanlig vaskemiddel. Tørk jeansene som du normalt ville. Du er så klar til å klippe dekkene dine ut. Når folk spør deg 'er de Balmain?' Gi dem et smilende, smilende smil, og nyt din slankhet.

Tips og advarsler

  • Det er viktig å rive og plage denim før bleking. Bleach vil svekke stofffibrene, noe som kan forårsake utilsiktede riper hvis du har problemer med stålull etter bleking.
  • Distress jeans på steder hvor naturlig slitasje vil føre til samme resultat - lommene, knærne og Det er bedre å bruke en tørr svamp og gå over områdene du bleker flere ganger i stedet for å suge denim og potensielt ødelegge den med over.
  • mætning.
  • Blekemiddel er ekstremt kaustisk, sørg for å bruke i et godt ventilert område og beskyt klærne dine mens du fullfører dette prosjektet.
  • Mote fremover Fransk designer Christophe Decarnin leder huset Balmain. Decarnin trekker visuelle referanser fra hverdagen og sier at 'alt og alt' kan inspirere hans edgy, avantgarde design. Regelmessig kjennetegnet i toppmote magasiner som Vogue, Elle og Style, Balmain denim priser starter like under tusen dollar per par. Dette gjør autentiske Balmain-jeans til et realistisk kjøp bare for overveldende kjendiser som Victoria Beckham og Lindsay Lohan. Ikke for å frykte, sparsommelige fashionistas kan oppnå det samme utseendet på bokstavelig talt en brøkdel av kostnaden.