Gråt hårbehandling for menn

 

Gråt hår: Når kan du forvente det?

Hva skjer akkurat med at håret blir grå? Din naturlige hårfarge er resultatet av melanin, som nyanser hårets aksel. Mengden melanin produsert i hårfollikelen dikteres av en spesiell celle kalt en melanocyt. Hver melanocyt har en forhåndsbestemt levetid; etter at den dør, produseres melanin ikke lenger. Det ulykkelige resultatet for både menn og kvinner er grå (unpigmented) hår. Det er lettere å forklare graderingsprosessen enn det er å forutsi det. Ifølge de vitenskapelige amerikanene merker de fleste menn først tegn på grå hår i alder av 30 år. Men fordi tiden du begynner å grå på, er i stor grad genetisk bestemt , kan noen menn gå for tidlig grå som yngre voksne.

Hva virkelig fungerer?

Dessverre er det ingen medisinsk behandling godkjent av US Food and Drug Administration som har vist seg å reversere grått hår. Noen alternative forbrukerprodukter bruker Den kinesiske urtens fo-ti, som hevder å gjenopprette håret tilbake til sin opprinnelige farge. På bakgrunn av at for tidlig grå noen ganger skyldes anemi, er det også produkter som er lastet med vitamin B-derivater som hevder å behandle grå hår. produkter er avhengige av anekdotiske påstander for å støtte dem. Når det gjelder grå hårbehandling, har menn bare ett 'prøvd og sant' middel: fargelegge det.

Gradvis behandlende grå

Når det gjelder farger grå, de fleste menn ønsker å gjøre det gradvis og dis creetly. Selv om det er betydelig sosialt akseptabelt for kvinner å endre hårfargene vilkårlig, enten det er drastisk eller gjennom tillegg av høydepunkter, kan de fleste menn ikke ha en så abrupt og merkbar forandring i utseendet. Progressive fargestoffer dekker gradvis grå og, En annen fordel ved å bruke et progressivt fargestoff over hårfargestoffer er at menn ikke trenger å bekymre seg for en åpenbar linje med gråt som blår ut av hodebunnen når deres røtter vokser ut. Det mest brukte og allment tilgjengelige progressive fargestoffet er Grecian Formula, selv om det er andre.

Hvordan Progressive Colorants Work

Progressive fargestoffer inneholder vanligvis enten blyacetat eller vismutcitrat som deres aktive ingrediens. Disse mineralene målretter kun hår som er uten pigment, så den generelle fargen på håret forblir uendret. Det er imidlertid ulemper å bruke progressive fargestoffer. For å få de beste resultatene over tid, bør en progressiv fargestoff brukes etter hver sjampo. Fordi en progressiv fargestoff må brukes hyppigere, kan den også være dyrere enn å velge permanent hårfarging.

Andre gråhårtips

Progressive fargestoffer vant ikke umiddelbart forkledning av grå hår, disse produktene er ment å redusere Den åpenbare forekomsten av grå. En semi-permanent, permanent permanent eller permanent hårfarge kan gjenopprette grått hår til sin tidligere naturlige farge med en enkelt applikasjon, og sikkert finnes det mange kommersielle hårfarger tilgjengelig som markedsføres til menn, for eksempel Clairol Menns valg og bare for menn.

Permanent hårfarger bruker kjemikalier som ammoniakk for å la fargene trenge inn i håret, slik at disse har en tendens til å gi de mest varige resultatene. Hvis du velger å fargestille håret med en permanent farge, må du sørge for å velge en som er en nyanse lysere enn din opprinnelige farge. Eller du kan bare lage en avtale med en stylist som spesialiserer seg på menns hårfarge. For de fleste menn er ankomsten av grått hår uunngåelig. Noen menn kan omfavne sine sølvvinger som et tegn på modenhet, mens andre med glede søker etter en grå hårbehandling som virker. Du kan ikke reversere grått hår, og det er lite du kan gjøre for å forhindre det. Imidlertid er det effektive grå hårbehandlinger som imøtekommer spesielt menn.