Hvordan bli kvitt alder

 

1.

Du kan redusere utseendet med sitroner. Sett dem på aldersplassene i 10 til 15 minutter hver dag. Syren i sitronene vil ofte lette flekkene. Bare vær klar til å redusere bruken hvis det øvre lag av hud begynner å flake. Noen hud er mer følsom enn andre til syren. Vær også klar over at det vil ta tid.

2.

Overveier å bruke over blekemidler. Mange av disse vil bidra til å lette flekkene. Hvis du velger dette alternativet, må du være sikker på å slutte når flekkene forsvinner, slik at du ikke får et hudområde som er lettere. Også innse at det kan ta flere uker å fullstendig lette flekkene til det punktet de forsvinner og i noen tilfeller kan de ikke helt forsvinne, men vil trolig være bedre enn de var.

3.

Ta nå skritt for å hindre dem. Når du går utenfor, bruk en bredspektret solkrem som beskytter mot UVA og UVB stråler. Pass på at det er minst SPF 25. Deretter må du bruke det minst 15 minutter før du går ut og gjenta ofte når du er ute. Gjør det samme med leppene dine og skjønner at leppestift ikke nødvendigvis beskytter leppene dine. Det samme med hodet ditt. Pass på at du har på deg en lue siden dette vil skygge deg. Endelig minimere tiden du bruker i solen. Den mindre desto bedre.

Tips og advarsler

  • Minimer tiden i solen
  • Bruk solkrem
  • Bruk solbriller
  • Bruk solbriller
  • Bruk sitron- eller blekemidler for å redusere eksisterende aldersplasseringer
  • Alder flekker kan være irriterende og raskt vise din alder eller til og med få deg til å se eldre ut enn du er. Men det er måter å hindre dem på og minimere utseendet deres. Her er hvordan.