Hvordan velge riktig ansikts fuktighetskrem

 

1.

Velg en fuktighetskrem som ikke er comedogen. Disse typer vil ikke tette porene dine eller forårsake blemmer eller breakouts. For å finne ut om en fuktighetskrem ikke er comedogenic, må du bare skru opp flasken og det vil alltid vise fordelene ved produktet. Hvis fuktighetskremet ditt har dette fordeler, vil det definitivt bli oppført.

Se etter en fuktighetskrem som er hypoallergenisk. Disse typer er minst sannsynlig å forårsake allergiske reaksjoner, noe som kan føre til hevelse, rødhet kløe, blemmer eller ar. Hypo allergifremkallende fuktighetskrem er vanligvis duftfri. Dette er en ekstra fordel for de som lider av allergier.

Målet med en fuktighetskrem som inneholder solstråle. En SPF på minst 15 vil være tilstrekkelig. Noen har en SPF på 30. På denne måten får du nytte av fuktighetskrem, og du trenger ikke å legge solbrems i ansiktet ditt, det er allerede i fuktighetskremet selv. /p>

4.

Velg en fuktighetskrem som er oljefri. På denne måten blir porene dine ikke tilstoppede og forårsaker breakouts. Din fuktighetskrem bør arbeide for å forbedre det generelle utseendet på huden din. Så les etiketten før du kjøper.

Fuktighet i ansiktet ditt er så viktig. Det bør inkluderes i noen hudpleie diett. Det er viktig at du velger en fuktighetskrem som tar vare på alle dine hudpleiebehov. Det bør, hydrere, beskytte og gi en sunn glød. Her er noen tips du bør bruke når du søker etter en god fuktighetskrem for ansiktet ditt.