Slik monterer du Cosplay Kostymer

 

1.

Finn referansebilder til å jobbe fra. For at cosplaykostymer skal være nøyaktige, trenger du et utvalg av bilder fra mange forskjellige vinkler. Hvis det er mulig, vil du ha en kombinasjon av full kropp og nærbilder for å få fram alle de fine detaljene.

2.

Hent de nødvendige mønstrene. Du kan kanskje finne faktiske mønstre for de spesielle klærne du prøver å lage på ulike nisjepartnere, men det er svært sannsynlig at du i stedet trenger å finne et mønster som er så nært som mulig. Du kan bla på klærmønsteret på WalMart, K-Mart, Joanne's Fabrics og andre ulike avdelinger eller håndverksbutikker. Du vil nesten aldri finne noe akkurat, men du vil vanligvis finne noe ganske nært.

3.

Kjøpe materialene du trenger for å lage antrekk. Overvei kongresshallen når du kjøper stoffene. Cosplay kostymer trenger å kunne puste godt på grunn av de varme, tøffe forholdene de vil være slitt inn, så gå definitivt etter naturlige stoffer når det er mulig.

4.

Klipp ut mønstrene. Dette vil være den lengste og mest kjedelige delen av prosjektet. stoffet ditt og kutte det i henhold til instruksjonene. Ta deg tid og vær sikker på hvert kutt før du tar det, ellers kan du kaste bort stoffet og må begynne igjen.

5.

p> Sy de forskjellige stykkene sammen. Igjen følg instruksjonene i mønsteret ditt nære, da forskjellige kosmetiske kostymer vil kreve forskjellige teknikker.

6.

Prøv det på. Prøv å bevege deg rundt i den. Hvis du tror at du vil utgjøre, kan du prøve noen av de som stiller nå og gjøre det som er nødvendig. Det ville være bedre hvis noe falt av nå enn senere når du er blant tusenvis av mennesker.

Tips og advarsler

  • For de dovne kosplaykostymer kan kan lett bli funnet hos en rekke nettbutikker, så vel som på eBay. Disse er vanligvis skreddersydd etter dine mål.
  • Kjøp litt mer stoff enn du tror du trenger, bare i tilfelle.
  • Vask cosplaykostymer før konvensjonen, og hver kveld når du tar den av. Kongressentrene er overfylte, varme steder, og klær blir skitne og stinkende veldig raskt.
  • En av de mest morsomme og fargerike aspektene av videospill og anime-konvensjoner er et utvalg av folk i kostyme, eller cosplay-kostymer. Disse menneskene feirer sine favorittanime-, film- eller videospillkarakterer ved å kle seg som dem når de går på konferansen. Det legger til mye moro, gir oppmerksomhet fra andre fans av serien i spørsmålet, og legger smaken til saken. Å gjøre disse antrekkene fra bunnen av kan virke komplisert først, men blir mye mer overkommelig når de brytes ned.