Slik ser du høyere og tynnere hvis du er liten

 

1.

Bruk høye hæler for å forlenge rammen. Velg sko som ikke har ankelspender, buer eller flammer av noe annet slag. Og match skoene dine med fargen på kjolen din slik at de ikke skiller seg ut.

2.

Lag en monokromatisk lang mager look ved å holde bluser og skjørt eller bukser i samme fargefamilie. Unngå å kutte rammen inn i to ved å ha et tykt belte.

3.

Tilpass oppbevar din kjære ramme i tankene. Hold poser, skjerf og smykker proporsjonal med kroppen din. Hvis du har på seg et skjerf, velg et lett stoff i mindre utskrift for å unngå at rammen fylles opp.

4.

Bruk bukser med lengre hylse for visuelt å legge tommer i rammen . Men hold dem en tomme over gulvet for å unngå et slått ned.

5.

Horisontale striper forlenker rammen, og vertikale striper forlenger dem. Velg diskrete vertikale striper som gir et høyere og tynnere utseende.

Tips og advarsler

  • Øv god holdning.
  • Hold frisyre proporsjonal med kroppen din.
  • Hvis du er en petit kvinne, ønsker du sannsynligvis at en geni kan gjøre deg høyere over natten. Siden det ikke kommer til å skje, kan det være lurt å lære noen dressingstrategier. Kle på den riktige måten å umiddelbart se høyere og tynnere ut. Her er hvordan: