Slik søker du Concealer og Foundation

 

1.

Velg en concealer-pinne som er lettere og kjøligere enn din egen hudtone. Når du velger concealer, vil du faktisk ikke tynne med hudtonen din. Dette kan høres rart ut mot noen som lærer å bruke concealer og fundament, men det fungerer fordi du prøver å nøytralisere rødhet. Måten å nøytralisere rødt er å legge til blått. Det er derfor en kulere farge er ønskelig. Også den røde har en tendens til å være mørkere enn hudtonen din, og derfor fungerer lettere bedre for dette kosmetiske produktet.

Velg et flytende fundament eller Bare Minerals-produkt som passer til din hudtone. Det er viktig for dette å matche, eller du vil ende opp med en åpenbar sminkelinje i halsen, noe som er en vanlig feil med de som lærer hvordan man bruker concealer og fundament. Som med de fleste kosmetiske produkter, vil du ha grunnlaget for å se naturlig ut. Hvis du har fet hud som meg, velg et oljefritt fundament som Cover Girl-linjen eller Bare Minerals-produktene.

3.

Bruk concealer til problemområder. Dette kan være rødhet, kviser eller under øye sirkler. Hvis du bruker en concealer-pinne, gni litt, og arbeid det forsiktig med fingertipsene dine. Eller for en mer profesjonell kosmetisk applikasjon, legg det på en sminkesvamp og sett den inn. Den riktige måten å gjøre dette på er å lage små, tette sirkler på området. Det eneste unntaket til dette er under dine øyne; bruk din lillefinger til å dab det forsiktig med prikker på denne delikate huden. Grunnlaget vil være litt synlig når det er på dette punktet siden det er lettere og kjøligere enn din naturlige hudtone.

4.

Bruk fundamentet over hele ansiktet ditt, eller i sonene hvor du trenger det. Den første sonen er på hver kind, den andre er haken din, den tredje er nesen din, og den siste er pannen. På samme måte som du gjorde med concealer, bruk fingertuppen eller sminkesvampen til å fungere det flytende fundamentet i små tette sirkler, eller grunnbørsten for Bare Minerals pulver. Og det er det! Nå som du vet hvordan du skal bruke concealer og fundament, kan du bruke din rødme og øye sminke som du normalt ville. Lykke til med din kosmetiske rutine!

Vil du vite hvordan du bruker concealer og foundation? Tricket er ikke bare i hvordan, men også i. Å velge de riktige fargene og produktene vil hjelpe deg med å få det glatte utseendet du vil. Når du har de riktige produktene, vil jeg fortelle deg hvordan du skal søke om dem for en jevnt, strekkfritt utseende. Så hvis du liker å lære å lære å bruke concealer og fundament, les videre.