Hot Hair Styles

 

Kortt kort hår

Kort hår er veldig varmt akkurat nå. Så hvilken kort stil å velge? Den korte og slanke boben tømmer varmelisten for kort hår. Enten du har kort hår eller er forandret, er en kort og slank bob trendy akkurat nå. Ha håret ditt kutt over skuldrene, men under haken og spør stylisten til å teksturere endene dine med en barberhøvel for en morsom utseende.

Hot frisyrer for langt hår

Det hotteste du kan gjøre for langt hår, er å legge til pannelugg. Langt hår kan noen ganger være lacklust eller kjedelig, men smør krydder ting opp. Uansett om du velger sidebevisset bangs eller et fullt bang, er begge gode for å gi langt hår noe ekstra.

Enkle frisyrer som er varme, varme, varme

Hvis du er ute etter en enkel stil uten å endre kuttet Du kan legge til en liten fletning foran for å legge til et tilfeldig 'gjør eller bruk en fiskestikk eller fransk fletningsteknikk for noe mer avansert.

Fremhevede frisyrer < / h2> Høydepunkter er en fin måte å legge til litt lysstyrke på frisyren eller et snev av dimensjon og dybde til 'gjør'. En ny teknikk, balayage, er det hotteste i å fremheve hår akkurat nå. Balayage-fremhevelsesteknikken er en frihåndsteknikk hvor en stylist 'maler' på høydepunktene, og gir klienten et naturlig solkyset høydepunktsutseende.

Varmt farget hår

Hårfarge er alltid en fin måte å bytte på ditt nåværende utseende. fargen din med årstidene for varmt hår hele tiden. For høst, farg håret med en litt de eper nyanse enn din naturlige. Om vinteren, hold håret i en dyp nyanse og prøv en fargeglass for å legge glans og glans for å komme gjennom de kjedelige og kjedelige vintermånedene. Når våren ruller rundt, kan du legge til et snev av lyse høydepunkter rundt ansiktet ditt for å lyse opp huden din. Om sommeren kan du legge til flere høydepunkter eller lyse opp generelt for å utfylle en sommerbrun. Hot frisyrer kan innlemmes i hvilken som helst lengde eller farge på håret. Prøv disse forslagene for kort hår, langt hår og farget hår for å få en varm frisyre.