Hvordan å dekorere en skjorte

 

1.

Første ting først, kjøp en tom skjorte eller to. Det spiller ingen rolle hvilken farge fordi dette er din skjorte! Du kan kjøpe dem hos Fred Meyers, Target, Walmart eller Macy's (hvis du er villig til å legge til en vanlig, men veldig dyr t-skjorte). Hvis du har en større størrelse enn hva du er, må du sørge for at den ikke er prekrympet, før du kan dekorere den, kan du mest sannsynlig vaske og tørke den for å krympe den til en størrelse som passer deg bedre.

2.

Legg nå skjorten din til den siden du vil dekorere først, husk at tålmodighet er nøkkelen. Bruk et bord eller en teller for å jobbe, gjør det lettere å jobbe. Legg et stykke papp inn i skjorten din for å holde malingen blødning til den andre siden.

3.

Få dine maler, stenciler og dekaler klar til å starte, og hvis du bruk dekaler, ikke glem å slå på et strykejern for å stryke dem på. Det er best å ha alt du trenger med fingertuppene, slik at du ikke må løpe over alt å finne ting. Nå kan du lett penne det du vil ha på din skjorte eller lage et merke til hvor du vil ha ting.

4.

Design din skjorte !!! Paint det opp, blend det, dekal det, gjør hva du vil! Nyt å lage din skjorte si 'Princess ...' og navnet ditt, eller 'Jeg overlevde ...'! Eller til og med 'Jeg elsker arbeid' Det er din skjorte, gjør det til å si hva du vil, eller sett noe bilde du vil ha på det!

5.

Husk, vent til malingen på første side tørker før du flytter på motsatt side. Gledelig dekorasjon!

Tips og advarsler

  • Tips til damene: Menns skjorter fungerer veldig bra (jeg kjøpte selv en menns medium og elsk det).
  • Vær pasient
  • Advarsel: Hvis du glemmer å sette papp mellom skjorten din, vil malingen bløde over til den andre siden, noe som gjør et ikke så pent bilde. Med mindre du kan dekke noe om det.
  • Påminnelse: Vent til malingen tørker på den ene siden før du går videre til den andre siden.
  • Hvordan å dekorere en skjorte er lett og morsomt og en av de beste måtene å uttrykke seg selv. Har du noen gang ønsket å si noe til noen, og du kunne ikke høyt? Skriv det på en skjorte! Har du noen gang ønsket en skjorte som du ikke kunne finne i butikkene? Vær din egen designer og gjør det! Eller har du noen gang hatt jobb på et nytt program eller et prosjekt som du vet at du måtte holde fast med, men ville at folk skulle vite hvordan du føler deg på en lett og morsom måte? Vel, dette vil vise deg hvordan ...