Hvordan å designe din egen kabal anheng

 

1.

En kabal kan utformes ved hjelp av forskjellige typer diamanter. Mest populære diamantformer er: 1) runde, 2) prinsesse (kvadratisk som), 3) oval og 4) pære (ligner en tårefall). Det første trinnet er å bestemme hvilken form du vil ønske å gå med.

2.

Når du har bestemt formen til kabalet, bestemmer du det neste trinnet av metall du vil bruke til anhenget. De fleste solitaires er laget med enten en gull eller platina base. Sølv er også et alternativ. Vær imidlertid oppmerksom på at gull og platina anses som mer verdifulle.

3.

Formen på diamanten og grunnmetallet bør gi deg en god ide om hva du vil Ønsker den endelige solitaire anheng å se ut. Ikke stopp med det selv. Prøv å finne et inspirerende smykkestykke til solitaireanhenget. Det kan være alt fra en nydelig ørering til et engasjement / vielsesring. Et inspirerende smykke vil hjelpe deg med å supplere det andre smykket som din partner har allerede. Det vil også gjøre det enklere å velge på designen.

4. Når du har din inspirasjon på plass, nå er det på tide å gjøre litt forskning på Den slags nåværende trender i solitaire pendants. Det gir deg sjansen til å designe noe i takt med tiden. Også designskikkelig, det er en bedre ide å finne ut hva slags design som kan være strukturelt implementert for å gjøre kabalen.

Nå, det er på tide å sette blyanten på papir og faktisk tegne solitaire anheng design. Vær så snill å ta hjelp av noen som kan trekke seg godt inn i saken kan du bli utfordret i den avdelingen.

6.

Det siste trinnet er å finne en smykkerbutikk som gjør designen til et ekte anheng . Finn ut et par smykker butikker i byen din, les noen anmeldelser om dem, og endelig gjør deg klar til å overraske din partner med din spesialdesignede solitaire anheng. Med designen i hånden, kan du nå gå og bestille solitaire som spesifiserer metallet du vil bruke og formen på diamanten som du vil like å bruke.

Tips og advarsler

  • Ta inn noen få innspill fra smykkerbutikken din for å sørge for at anhenget ditt er strukturelt sterkt.
  • Det kan være lurt å kjøpe en matchende kjede som utfyller anheng.
  • Sørg for at du holder deg innenfor budsjettet ditt og ta hensyn til det mens du bestiller solitaire.
  • Som adage går, er A Diamond Forever. Med Valentinsdag rundt hjørnet, er det på tide for oss alle å tenke på Valentinsdagens gaver. Hvis partneren din ser etter en diamant-solitaire anheng, så hvorfor ikke tenk på å designe en på egen hånd. Du kan enten overraske henne ved å designe det selv eller ellers designe anhenget sammen med partneren din. Her er noen punkter som kan hjelpe deg med ditt design.