Hvordan å forberede seg på og Vinn en skjønnhetsside

 

1.

Har tillit, men prøv å ikke oppføre seg som om du er den beste jenta i festivalen, og du kan bare ikke slå. Arroganse vinner ikke skjønnhetsforestillinger. Vær alltid villig til å Lær av din egen erfaring og deltakere rundt deg. Aldri opptre som om du er best i det hele tatt. Andre rundt deg vil enkelt vite svakhetene dine.

2.

Gjør leksene dine. konkurransen du går inn i. Vet hva den representerer og hva den står for. Du bør kunne svare på spørsmål som noen kaster på deg om denne hendelsen. La aldri noen tro at du er bare et pent ansikt. Stå ut ikke bare av skjønnhet, men av intelligens. Hvis du må, husk litt.

3.

Vær forberedt på hva som helst. Bær et oppvarmet stylingsverktøy bare i tilfelle krøllene dine kommer ufortynnet. Kjøpe et lite sy kit for å holde hånden bare hvis du har en tåre eller rive i antrekket. Ha et speil på hånden bare i tilfelle. Omkledningsrom er alltid overfylt, og det siste du trenger, er å bli rushed. Ta også med en flekkfjernerpenn, bare hvis du spretter noe på antrekket ditt, eller få sminke på det ved et uhell.

4.

Ankomme i timeplan. Å være i tide viser din hurtighet og motivasjon. Den tidlige fuglen får ormen. Aldri la noen få plass til deg.

5. Vær høflig mot dine andre modeller. Ikke snakk eller snakk negativt mot noen. Dette viser at du føler at det er for mye konkurranse for deg, og det viser din usikkerhet. Aldri bli fanget mellom sladder eller chit chat, det er dårlig for forretninger. Vis også respekt for arrangørene og dommerne til arrangementet, de gjør den endelige avgjørelsen.

6.

Gjør arrangementet en morsom. Selv om du ikke vinner, prøv å være så positiv som mulig. Det vil være andre eventyr som du kan vinne.

Lær å sette din beste fot frem og forbedre din selvtillit og ytelse under intervjuet. Bare å være vakker alene er ikke nok, så du må forberede deg på hardt arbeid. Jeg kommer til å skissere for hvordan å forberede og vinne din skjønnhetsfestival.