Hvordan å spot falske purses

 

1.

Knock offs er overalt! Disse posene betyr stor bedrift for mange mennesker i moteindustrien. Før du kjøper den perfekte posen, må du sørge for at den er autentisk ved å følge disse trinnene.

2.

Se først på sømmer. Er mønsteret på posen på linje. Med autentiske vesker vil det være svært forsiktig å ta vare på små detaljer som dette. For eksempel på en falsk Louis Vuitton-veske, kan LV-logoen være av. Kontroller sømmen. Ser det ut? Er det noen løse tråder eller ujevne sting Hvis det er så, rødt flagg!

3.

For det andre, sjekk posensfunksjonene. Ekte poser vil ikke ha plastlips eller plasthåndverk. Kontroller innsiden av posen se og føl deg luksuriøst.

Deretter ser du etter et nummer på innsiden av posen. Hvis det ikke er nummer, er det sikkert en falsk. Hvis det har et nummer som ikke betyr at det er ekte, kan disse kopieres. Du må foreta en nøye inspeksjon av alle områder av posen for å være trygg.

5.

De fleste høykvalitetsposene er laget av lær. Føler posen, hvis det føles som pleather - det er et absolutt avslag. Se på stroppene, er de virkelig ridget og stive? Sannsynligvis en falsk. Real poser har fleksible og glatte utseende stropper.

p>

Tips og advarsler

  • Hvis du kjøper på ebay, må du være oppmerksom på at kjøperen er i orden. Det er så mange baner der ute som du kan ende opp med en falsk. Ebay er pen Godt om å flagge fak-poser i disse dager skjønt. Det må antyde at det er 'banket av eller autentisk.'
  • Hvis du kjøper på en byttemøte eller fra en gateleverandør, er det nesten sikkert en banke-
  • Du får det du betaler for, hvis du virkelig må ha autentisk, vil jeg kjøpe direkte fra firmaet som selger det.
  • Pass på forsendelsesbutikker!
  • Du fant den, den perfekte posen til en utrolig pris! Ikke så fort, hvis det høres for godt ut til å være sant - det er det sannsynligvis. Vokt dere for knock offs!