Hvordan å zap en acne breakout

 

1.

Forhåpentligvis som det er, ikke prøv å stikke pimpleet ved å klemme, klemme eller plukke på det. Dette vil bare puste opp porene og spre oljene som forårsaket kvise.

2. Bruk is til området i 2 minutter hver halve time. Dette vil bidra til å krympe kvise og muligens redusere den til en usynlig størrelse.

3. Bruk en kjøttfarget aknemedisin som inneholder benzoylperoksid, salisylsyre eller svovel. Siden disse medisinene tørker ut huden, gjelder det bare for kviseområdet.

4.

Hvis du vil, bruk et oljefritt pulver for å dekke det medisinske området og redusere glans.

5.

Hvis kvise er Når det kommer til et hode, og det er for sent å bruke isbehandlingen, bruk varmen. Vask området med såpe og vann. Påfør en varm, fuktig komprimering til kvise i 60 sekunder. Dette øker sirkulasjonen og bidrar til å bringe kimen til et hode. Fjern komprimeringen og bruk forsiktig trykk for å tømme pimpleet, ikke klem. Hvis pimple ikke tømmes, bruk på nytt varme og prøv igjen. Ikke tving pimpleet til avløp. Vask området med såpe og vann etter pimple-avløp.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruker sminke- og ansiktsfuktere, velg produkter som ikke- ikke forårsake poreoppbygging) og nonacnegenic (vil ikke forårsake akne). Fjern all sminke om natten.
  • Hvis du våkner om morgenen på en spesiell dag for å oppdage en rød pimple på nesespissen, er alt håp ikke tapt. Her er hvordan å rette opp en uvelkommen kvise.