Hvordan bli kvitt mørk under øyesirkler

 

1.

For å begynne bør du finne ut om din under øyesykdom er arvelig eller forårsaket av en utvendig stimulus. Hvis tilstanden er arvelig, er det fortsatt noe som kan gjøres, men du bør vite at du bare ser minimal resultater. Du bør også avgjøre hvorvidt tilstanden skyldes allergene. Planlegg en blodprøve med en lege for å sjekke disse faktorene.

2.

Dette er trolig et gitt, men vær sikker på at du får den rette mengden hvile om natten. av oss forsømmer å få den riktige mengden søvn fordi vi tror at vi har det bra, men kroppene våre trenger det. De jobber 10 ganger vanskeligere enn oss selv. Når du sover, bruker du også en underkrem for å behandle problemet om natten.

3. Unn deg en mini-spa-opplevelse ved å plassere fuktede teposer eller agurkskiver over øynene. Dette vil forny huden om øynene dine, redusere huden puffiness og misfarging. Sørg for at øynene dine er stengt og sett med varen på plass i 10-15 minutter. Unngå overdreven gnidning av øynene. Denne unødvendige friksjonen kan forårsake misfarging eller gjøre det verre.

4.

Drikk rikelig med vann og spis balansert mat. Estetisk eller noen kosmetiske problemer skyldes ofte vitaminmangel, så gi kroppen din det du trenger. Reduser saltet ditt i ntake. Salt gir kroppen din mulighet til å beholde vann og forårsaker feil sirkulasjon. Når dette skjer, vil blodkarene under øynene misfarges til en blå farge.

5.

Hvis alt annet feiler, eller til du får problemet løst, bruk sminkbeholder. Pass på å få riktig skygge, ellers vil du ha et annet misfargingsproblem. Påfør det i tynne lag under og rundt øynene dine eller til ønsket utseende er oppnådd.

Misfarging av huden kan få noen til å føle seg flau eller selvbevisst, spesielt under øyesirkler. Følg disse trinnene for å redusere utseendet til eller bli kvitt mørke sirkler helt.