Hvordan du skal ha den rette BH for ditt antrekk

 

1.

Tees, Tanks, Lightweight strikkede skjorter, og body hugging topper.

For alle de ovennevnte t-skjortene må du investere i en god sømløs BH også kjent som en 'T-skjorte BH'. Husk å lacy, eller stilige bras er mer sannsynlig å vise gjennom og la en stygge overflate gjennom skjortene dine.

2.

Spaghetti Straps u0026 amp; Stroppløs:

Stor tykk brystbelte ser klebrig ut med tynne stropper u0026 amp; stroppeløs stiler. En god stroppeløs bh i nakent eller svart er en undertøy essensielt. Denne bhen lar deg bruke sexy stiler uten å ofre den støtten du trenger.

3.

Deep V Necklines:

For å trekke av disse stilene, vil ønske å velge en bh hvor koppene er forbundet med et tynnere bånd nær bunnen av bh. Disse brasene blir ofte referert til som 'stupe' eller 'kutte bort' bras.

4.

Lage og bakløse stiler:

Backless bras er den perfekte løsningen for disse stilene. De jobber med å ha støttende stropper rundt armhullet, og eliminerer det irriterende bandet som vises over ryggen din. Stick på kopper og limbraser er andre flotte alternativer.

5.

Halter Topper u0026 amp; Asymmetriske stiler:

Konvertible bras pleier å være den beste løsningen for disse stilene. Stropper kan enkelt justeres for halterhals og skulderstiler.

Tips og advarsler

  • Sørg alltid for at du kjøper riktig størrelse. Prøv egne bras før du kjøper dem.
  • Når du kjøper BH, må du spørre om tilbakebetalingspolitikken. Hvis den ikke passer når du kommer hjem, bør du ta den tilbake og bytte den.
  • Å finne den rette bh for antrekk kan noen ganger være som å prøve å spike jello til en vegg. Umulig. Mange kvinner klarer ikke å se at en bh kan lage eller bryte måten en skjorte ser på deg. Det er viktig å velge brasene dine nøye og vite hva du skal se etter i hver type antrekk du har på deg.