Hvordan få og hold sunt hår

 

1.

Først og viktigst er å få en trim for å eliminere eventuelle splittede ender du måtte ha. Spalt hår kan vokse, men det splitter mer og mer etter hvert som det vokser og er langt fra sunt. En trim hver 6-8 uker er viktig for å opprettholde sunt hår.

2.

Få en god sjampo / balsam for håret ditt. Jeg har normalt å tørke hår, men som en god volumizer. Sørg for å finne en som passer for deg. Du trenger ikke å bruke et salongmerke for sunt hår, men bruk ikke sjampo med alkohol oppført som 1. eller 2. ingrediens. Alkohol tørker håret ut. Dove og Pantene er også et flott kjøp for mye mindre enn salongmerker og fungerer like bra (etter min mening).

3.

Bør aldri håret ditt mens det er vått. Bruk en bred tannkamme som finnes på de fleste frisører. De er billige og gir ikke ødeleggelse ved å trekke på håret. De varer evig og er en stor investering for å opprettholde sunt hår.

Etter at du har vasket og u0026 quot; kjemmet u0026 quot; håret ditt, det har ikke vondt å bruke noe serum. Biolage har et flott produkt som heter 'Bio Silk'. Det er litt dyrt, men det varer svært lang tid. Du trenger bare en dime størrelse beløp for kort til middels lengde hår. Du kan bruke den på våt eller tørt hår, og det gir litt glans og fleksibilitet.

5.

Deretter er det viktig å huske at tørket håret med en hårføner og / Hvis du bruker et strykejern av noe slag, kan det skade håret ditt hvis det brukes daglig. Hvis mulig, la håret lufttørke. Og hvis du kan gå en dag eller to mellom vasker, er det bedre for håret ditt som det naturlige Oljer skal ikke vaskes hver dag.

Tips og advarsler

  • Hvis du har veldig tørt eller skadet hår, kan du vurdere å ha 2- 3 tommer avskåret, og muligens får en varm oljebehandling på salongen. Å gjøre disse to tingene kan gjøre en verden av forskjell. Det vil vokse raskere og komme i mye sunnere hvis du følger trinnene ovenfor.
  • Hvis du liker å trekke håret tilbake, prøv å unngå elastikk og bruk myke hestehaleholdere. Elastiske bånd kan forårsake brudd.
  • Sunt hår er vakkert hår. Her er en enkel måte å få og vedlikeholde vakkert og sunt hår på.