Hvordan ikke kle på Semi-formal Event (kvinner)

 

1.

Om klærne er semi-formelle eller svart slips gjør en stor forskjell. Svart slips betyr at du vil ha en lang kjole. Semi-formell er mye mer fleksibel. Farger er fine med kvinner, og menn kan til og med matche sine bånd med kjole i semi-formelle; selv om svart frakk og bukser er standard. Nøkkelen er å velge en kjole som ikke er 1 ' mer over dine venner. Cocktail kjole betyr ikke cocktail servitør! Farger er helt fine, men må være smakfulle. Vil du virkelig ha på deg denne overbealede gule kanary-kjole? Ta en venn med deg som er ærlig. Død ærlig. Hvis kjole gjør at du ser ut som en klovn i butikken, skjer det samme på arrangementet.

2.

Velg et smigrende kutt. Store topp kvinner trenger støtten, så hold deg borte fra rette kutt eller noe som ikke støtter deg. Rett kutt gjør vanligvis kvinner til å se topp tunge og ikke forholdsmessige. V-kutt og skurhals er det beste for større brystkvinnere. Kvinner med problemer i mageområder må velge kjoler som er korsettstil eller har plystre rundt mageområdet. Dette forkler flabby områder veldig område ... stol på meg. Hvis du har et større bunnområde, så velg en kjole med mye snurre. IKKE ha et mønster nederst. Klærens topp kan ha et mønster, men bunnen skal være lang, mørk og solidfarget.

3.

Ikke vær redd for farge og forskjellige stiler. Når du prøver på kjolen dine, må du ha på deg de størrelseshælene du skal bruke (vær forsiktig her) og flytt deg rundt. Du vil bli overrasket hvor mye kjole kan skifte når du flytter. Husk at du kommer til å føle deg og at du ikke trenger å lære å bruke 3 'hæler den kvelden.

4.

Vær glad og nyt deg! Livet er kort så sørg for å ta bilder. I det minste kan du slette den du hater :-) Vær deg selv og Shine!

Tips og advarsler

  • Vær komfortabel. Ikke bruk en stil som gjør at du stadig trekker opp toppen din.
  • Bruk det du elsker og være original. Bare husk å være stilig.
  • Ta et bilde av ansiktet ditt før du går. Er det skinnende? Ser du ujevn ut? Forhindre de verste bildene ved å ta en på forhånd.
  • Ikke bruk hæler du har aldri før før til arrangementet.
  • Husk at det er mange kameraer på hendelser, og hvis du Ikke vær komfortabel, det er vanskelig å feire det!
  • Din sminke trenger ikke å matche kjolen din. Bare spill opp øynene eller leppene. IKKE BEGGE! Husk å mørke den litt mer enn vanlig på grunn av den mørke belysningen.
  • Smykker må være lette og enkle. Jeg hadde store diamant (falske) øredobber og bare mitt bryllupsbånd. Øringene var nok. Mer enn det, og jeg ville ha over gjort det.
  • Så du har blitt invitert til en varm begivenhet som for eksempel Inaugural Balls som nettopp skjedde .... hmmm. Hva skal jeg ha på slik spesiell hendelse? Denne artikkelen har 'IKKE' S, som er veldig enkle og enkle ting å følge som vil gjøre deg til en skjønnhet!