Hvordan lage dine egne sko

 

1.

Det er flere veier å utforske når det gjelder å lage egne sko. Kanskje du vil ha et morsomt, funky tilpasset utseende for en spesiell antrekk, anledning eller å skille seg ut fra mengden. I så fall er det enkelt å søke på mange nettsteder hvor du finner den eksakte tilpasningen til fottøy du leter etter. Jeg fant et nettsted som vil bruke elementer ut av et bilde av ditt valg for å dekorere forskjellige stiler av Keds joggesko for kvinner og barn. Merkenavnet sportssko kan også tilpasses.

2.

Leter du etter en stilig sandal komplett med Swarovski krystaller for cruise, ferie eller spesiell kveld? Vel, hvis du bor i Miami Beach, Florida (flere steder tilgjengelig snart) eller når som helst, kan du stoppe av Morgan Miller og lage dine egne sko eller bestille dem online. Endeløs kombinasjon er mulig ved å velge hvert enkelt element .

3.

Et annet alternativ er å finne sett som inneholder alle nødvendige materialer for å lage et par sko eller sandaler. Eller finn en bok eller gratis plan for å lage dine egne sko eller sandaler. Igjen, alt du trenger å gjøre er å gjennomføre et internetsøk. Hvis du er en av de mange som går grønt, så se ressursene i slutten av denne artikkelen for en gratis miljøvennlig plan for å lage dekk sandaler.

4.

Vil du lag dine egne sko fra start til slutt? Hvis det er tilfellet, vil du kanskje ta et verksted eller kurs om å lage dine egne skinnsko tilpasset til begge føttene. Dette er en så fascinerende prosess, og skomakere er sanne håndverkere. Jeg vil gi en kort beskrivelse av trinnene som trengs for å oppnå dette. Se ressursene i slutten av denne artikkelen for et mer detaljert blikk på skoprosessen.

5.

Finn din inspirasjon. Det kan være fra fargekombinasjon, element i stoff, tilbehør etc. Sjekk ut designerne for å se hva som er nytt for sesongen. Kanskje vintage stiler og historie påvirker din inspirasjon.

6.

Design og tegne en skisse av måten du vil ha din ferdige sko på, fra front, side og topp. For en perfekt tilpasset passform for begge føtter trenger du en siste, som er et skjema som tradisjonelt er laget av tre som kombinerer en viss størrelse med en bestemt stil. Disse kan også gjøres med gips. Velg riktig siste for ditt design.

7.

Bruk maskeringsbånd til å dekke sist. Begynn med å legge et lag over hele toppflaten av den siste lengde og deretter igjen på tvers. Dette maskeringsbåndet skallet er det du vil lage mønsteret fra. Overfør nå designen direkte til maskebåndsskallet. Fjern båndet skallet ved å kutte ned midt foran og hæl som resulterer i to stykker. Glatt stykkene på noe stivt papir og kutt ut stykkene som trengs for å konstruere skoen. Bruk papirmønsteret til å kutte ut lær eller stoffstykker.

8.

Når du har skoene dine, er det på tide å begynne å montere. Det er mange måter og forskjellige trinn for dette. Se ressursene og slutten av denne artikkelen for å finne ut mer om kunsten / håndverket til å lage sko, jeg har funnet det å være en fascinerende prosess og håper du gjør det!

Tips og advarsler

  • Gå til et verksted hvis du er seriøs om å lære dette håndverket.
  • Det er mange videoer om å lage sko som vil inspirere deg.
  • Kan du ikke finne behagelige sko? Har du en stil for mote og design eller bare vil ha noe funky tilbehør? Hvis du liker håndverk, har du noensinne jobbet med skinn eller er praktisk med hendene, så kan du lage egne sko eller sandaler. Sko kan gjøres etter hvert som dine ferdigheter forbedres. Ikke slitsomt, men vil fortsatt ha noe annet? Ikke noe problem, skreddersy sko online, kjøp et sett, følg en enkel plan, gå på et verksted eller ta kurs og bli lærling.