Hvordan rette håret med keramiske straighteners

 

1.

Vask og tørk hår, så det er like rett som du kan få det fra å tørke det. Plugg inn keramisk glattstrimmel, slik at det kan starte oppvarming.

2.

Sprøyt eller tåke lett en varmebeskyttende sprøyte (konstruert for å brukes med varmestyringsverktøy) eller en skinsprøyte over håret. Vær forsiktig så du ikke bruker for mye fordi det kan gjøre håret litt fettete hvis det brukes for mye, spesielt nær røttene.

3.

For å bruke retten på hele håret ditt , klipp opp toppdelen (øverste halvdel) av håret ditt, så bunnpartiet henger ned. Komb den nederste delen, og bruk retten på små deler av håret, kamme etter hver seksjon. Unclip den øverste halvparten av håret, og la en annen seksjon henge ned, gjenta kammen og rette, deretter kamingsprosessen. Unclip resten av topp håret, og arbeid på topp seksjoner, inkludert de seksjonene som rammer ansiktet. Avslutt med hårspray hvis ønskelig.

4. For å røre opp deler av håret, konsentrere seg om rette deler av hår som rammer ansiktet, eller de aller beste hårlagene. Avslutt med hårspray.

Tips og advarsler

  • Hvis håret ditt ikke trenger mye innsats for å rette seg, bruk en lav varmeinnstilling på glattjernet. Høyere temperaturinnstillinger er for hardt å rette håret på.
  • Når du retter rettene på håret, vær forsiktig så du ikke forlater strykejernet på håret så lenge det vil føre til skade.
  • Nye strykejern som er tilgjengelige i dag, som keramiske glattejern, gjør det lettere enn noensinne å rette håret. Disse glattene fungerer godt på alle hårtyper, og er enkle å bruke. Lær hvordan du bruker din keramiske retting vil hjelpe deg å oppnå det glatte og raske vakre håret du ønsker.