Hvordan skjule akne og breakouts raskt

 

1.

TOOTHPASTE
Dette er veldig effektivt hvis du har en sitte dukker opp over natten, og det er veldig rødt og hovent om morgenen. Bare ta litt tannkrem på området og la det sitte i omtrent en time eller så. Du vil merke at hevelsen og rødheten er forsvunnet, og den vil snart gå vekk.

VISION ØYE DROPS
Dette er å ta bort rødhet i kviser og akne. Det vil ikke rydde opp, men det vil redusere utseendet på det og gjøre det lettere å skjule. Legg til en dråpe eller to til området (et q-tips eller en bomull ball fungerer bra) og la den stå i ca 30 minutter.

3.

NEOSPOPIN
Dette er et antibiotika som vil hjelpe til med å drepe bakteriene som forårsaker akne.

4.

HONEY
Honey har antibakterielle egenskaper til den som gjør den perfekt for en mild og naturlig aknehelsepersonell. . Hvis akne er et vanlig problem, kan du bruke dette til en maske ukentlig.

5.

BAKING SODA
Lag en baking bruspasta, legg til et par dråper vann om gangen til en liten skje med natron. Rør til det er en tykk pasta. Legg den på kvise og la den tørke før den skylles av.

6.

BASIL
Basil er kjent for sin toning Egenskaper i hjemmet ansiktsbehandlinger. Kok litt vann og legg til et kausjonsblad. La det avkjøles og gjelde ansiktet ditt for å kvitte seg med hudormer og heale akne raskere.

Akne er et fryktelig problem de fleste amerikanere står overfor, spesielt tenåringer. Det er mange behandlinger der ute, men ikke alle har råd til dem. For å være ærlig, kan akne medisiner være over karakter og unødvendig. Hvis du trenger en rask akneoppløsning - fortsett å lese. Det er et hjem akne rette der ute som vil fungere for deg.