Informasjon om utklippsforlengelser

 

Typer av kuttehårforlengelser

Det er to typer kuttehårforlengelser, naturlige og syntetiske. Naturlige klipsforlengelser er laget av humant hår og kan behandles akkurat som du behandler ditt eget hår. Naturklemmehårforlengelser kan vaskes, tørkes, krølles, rettes og farves. De er vesentlig dyrere enn syntetiske klemmer i hårforlengelser, men krever langt mindre vedlikehold og er holdbare nok til å vare noen år. Syntetiske hårforlengelser består av forskjellige syntetiske fibre (polyester, silikon og monofilament for å nevne noen få) og er vanligvis svært tunge sammenlignet med naturlig hår. Når det blåser, forblir syntetisk hår flatt (på grunn av vekten) eller noen ganger blåser i motsatt retning av det naturlige håret det er sammenkoblet med. Syntetiske klemmer i hårforlengninger kan ikke farges, og er vanskelige å vaske og vedlikeholde. Det er derfor klokere å gå med naturlige hårfjerninger i håret.

Velge utklippsforlengelser i håret

Når du velger hvilken type innrammet hårforlengelse du vil ha på deg, kan velge farge og tekstur. For et naturlig utseende, velg utklippsforlengelser som er nær din egen hårfarge og tekstur. Hvis du planlegger å prøve forskjellige frisyrer, vil klippetillegg med rett hår være den mest allsidige. Vil du legge til volum eller lengde? Dette vil avgjøre hvor mange innsparingsbehov du trenger. For å legge til volum, er det nødvendig med 6 til 8 innrammede hårforlengelser. For å legge til lengde, trenger du minst 8 utvidelser. Hvis du er ute etter både volum og lengde, vil opptil et dusin innsparingshårforlengelser skape utseendet til langt tykt hår.

Kjøpe kuttehårforlengelser

Klemmehårforlengelser kan kjøpes på din lokale skjønnhetsbutikk eller salong. Det er to typer innklemt hårforlengelser å kjøpe: montert og klar til bruk, eller stykker som må settes sammen. Klemmer som er montert, kan umiddelbart påføres håret. Utvidelser som ikke er klare til bruk, skal syes sammen. Montering innebærer å sy individuelle klips og løs hår sammen for å skape en vev (klipsinnlegget som følger med håret). Prisene varierer mellom de to typer klipp-inn hårforlengelser, og å skape din egen vev er rimeligere. Hvis du er presset for tid eller ikke vil bry deg med å lage din egen vev, kan du kjøpe de ferdige klærne i hårforlengelser. Ellers kjøper du håret, klippene (som ser ut som små kammer som knuses), hårtråd og en hårnål.

Lag dine egne klipp-inn-hårforlengelser

For å lage dine egne hårfjerninger, samle alle de ovennevnte materialer pluss et saks. Du vil sy hårforlengelsen til klippet og skape en sikker innfesting i håret. Ta hårforlengelsen og brett den i halv om den er for stor til klippet (i dette tilfellet, i hovedsak symer du begge vevde halvdeler og klippet sammen).

Sy hårforlengelsen slik at den er flush mot klippet, så dette vil ikke være merkbart når du har på deg håret. Dette vil legge til volum og lengde, og det vil også være lettere for deg å sy. Ta nå klippet og legg det på toppen av forlengelsen, i tråd med den vevde delen av forlengelsen (hvor håret kommer fra). Hvis du bretter forlengelsen halvveis, må du sørge for å holde forlengelsen tett på plass, og press håret ned mens du syr.

Pass på at klippet har tennene mot deg. Trekk nålen som du ville for noe rundt huset, og trykk nålen gjennom det lille hullet i hver ende av klippet (begge ender har hull). Pass på å trekke tråden gjennom tett for å skape en sikker innfesting i håret. Fortsett å sy håret forlengelse til klippet, beveger seg gjennom hvert hull i klippet og etterbehandling i motsatt ende. Klipp ut gjenværende tråd når forlengelsen er sikker.

Kutte inn hårforlengelser

Etter at du har klippet inn hårpluggene, må du ha dem kuttet. Dette bør gjøres av en profesjonell frisør, da hun vil vite hvordan du best kan blande innklippet hårforlengelse med ditt naturlige hår. Påfør hårklippene som du ønsker å ha på seg, så frisør kan lage en frisyre som vil fungere for deg. Utklippsutvidelser er den enkle måten å legge til volum eller lengde (eller begge deler) på håret ditt uten tung forpliktelse. Innkallingsforlengelser kan påføres og fjernes øyeblikkelig på din egen klokke, uten at det er nødvendig med salongavtaler. Husk å velge farger i to eller tre nyanser av din nåværende hårfarge for et naturlig utseende.