Long Hair frisyrer for formelle anledninger

 

Lang Glamorøse Roller-Set Curls

Langkrøller er glamorøse og sexy på en gang. Dette utseendet er ideelt for en kvinne i 20-årene. Stilen er enkel, men må gjøres minst fem timer før arrangementet. Vask og tørk håret helt. Bruk en padle børste som du tørker for å gjøre håret så slank som mulig. Når håret er tørt, bruk en krøllende lotion eller krøllforsterkende gel til håret fra ende til røtter. Å arbeide produktet i endene først vil minimere oppbygging i hodebunnen. Når produktet er blitt innarbeidet gjennom håret, begynner du å rulle håret i ruller. Du vil ha seksjonene dine ikke større enn to inches i bredden. Hvis du bruker varme ruller, må du ikke sette rullene for nær hårbunnen. Vent fem timer for krøllene å sette og slipp deretter krøllene. Ikke børst krøllene Bare fingerkam med hendene. Fullfør dette utseendet med hårspray.

Pretty Ponytail

Denne stilen er en kledd vri på standard hestehale. Ta rent tørt hår og spray et varmevern mot håret og kammen gjennom. Del håret til siden og krølle de fremre delene av håret ditt (uansett) med et krøllejern. La frontdelene løs, og fest resten av håret til en lav hestehale med elastikk. Ta en 1 tommers bred del av håret i hestehale og vikle det rundt elastikken for å forklare det. Fullfør utseendet med en skinnsprøyte.

Pinne rett og glatt

Etter å ha lang, slank, rett hår gjør deg avunden av hver jente. Dette utseendet fungerer bra på kvinner i alle aldre. Vask håret med en fuktighetsgivende sjampo og appl y en permisjon i balsam. Bløtørk håret helt tørt og påfør et varmebeskyttende middel til håret. Komb beskyttelsesbeskyttelsen skjønt med en brøkkjede. Ta en 1 u0026 # xBD; -Ink bred del av håret og rette det med et flatt jern. Start på toppen bare en halv tommers vekk fra roten og arbeid deg til slutten. Begrens passene dine til fire per seksjon for å unngå å brenne håret. Når du har rettet hele håret, vent på at det er avkjølt, og bruk en silikonbasert glanssprøyte for å forbedre glattheten.

Prim og riktig bun med sidefletning

En bolle kan virke for rettlinjet for en formell hendelse, men denne vridningen på den klassiske bunken kan være akkurat det du trenger for å snu hodene. Del rent hår til siden. Pensle håret grundig med en padlepensel for å glatte ut eventuelle tangler. Gjør en liten flett langs hver side av delen og klip flettet på plass. Samle resten av håret inn i en lav hestehale og fest med en elastikk. Bruk bobby pins til å pinne håret i en stram bolle. Avslutt utseendet med hårspray for å forhindre at håret løsner.

Slank Halv Updo

Dette utseendet er søtt og skikkelig uten masete straightening eller curling som trengs. Vask og condition håret med en volumforbedrende sjampo og balsam. Påfør en varmebeskyttende spray til håret og kam gjennom mens det er vått. Våt hår er utsatt for skade, så kam forsiktig med en brede tannkam. Bløtørk håret helt med en padlepensel for å få håret så glatt og rett som du kan. Ta din padlepensel og pusse en tre tommers bred del av håret på forsiden. Pass på at denne delen er i midten av pannen og ikke for langt til høyre eller venstre. Fest dette håret med et klips, kam det glatt og avslutt med en skinnsprøyte. Formelle anledninger krever de mest sofistikerte stilene. For å maksimere glamouren din, trenger du riktig hår for å gi et varig inntrykk. Langt hår kan være en utfordring å style, og lar noen kvinner frustrert før store hendelser. Fra krøllete til rette og alle områder i mellom finner du et stressfritt utseende som fungerer for ditt lange hår. Få stylingsverktøyene dine klar, og vær ballens belle med disse tipsene.