Moderne hårklipp for langt hår

 

Krøller

Bruk lange krøller er en fantastisk stil for kvinner som har sunne, naturlige krøller. Håret kan kuttes i samme lengde slik at krøllene er jevn eller avsmalnet, slik at krøllene rammer ansiktet. For å opprettholde denne stilen må krøllene være dypt betinget for å bekjempe frizz. Langt krøllet hår er et vakkert utseende for alle hårfarger og ansiktsformer.

Bølget hår med Bangs

Den bølgende, litt uklarte stilen som gir illusjonen av minimal innsats, er et svært fasjonabelt utseende. Håret holdes lenge med naturlige bølger, eller små bølger påføres med krøllejern. Bangs er litt lengre enn pennelinjen, slik at de kan børstes til ansiktets side. Dette utseendet virker på både menn og kvinner.

Rett med en liten frynse og bølger.

Silkeaktig rett hår med svært uttalt smell er en frisyre som er populær blant kvinner. Håret er kuttet rett og lagret veldig lite på bunnen med en barberhøvel. Klemmen er også kuttet rett og skal ligge flatt rett under øyenbrynene. Dette utseendet er veldig elegant og fasjonabelt.

Long Shag

Populært hos både menn og kvinner har retro shag-stilen gjort et comeback og er alt raseri. Håret er lagdelt fra topp til bunn med en barberhøvel med tykkere lag på toppen som gradvis tynn som håret blir lengre. Den indre grensen rundt ansiktet er frynst med valgfrie knekter.

Bettie Sidestil

Denne retro ultra-feminine frisyren er populære, moderne 'rockabilly' kvinner. Håret er farget svart eller mørkbrunt og holdes litt bølget med en utbredt krøll i bunnen. Bangs er kortere og raske, venstre lenge nok til å krølle litt med krøllejern.

Asymmetrisk med høydepunkter

Denne morsomme og quirky frisyren brister med kjærlighet og personlighet. Rett hår er med vilje kuttet ujevnt, så kantene er ragged, men ikke rotete utseende. Håret er lagdelt og litt fresket med en barberhøvel for å gi den den minste mengden volum, og høydepunkter av naturlige eller kunstige farger plasseres gjennom hele stilen for ekstra kontrast. Denne stilen kan brukes med eller uten smørbrød, men hvis det er slitasje, må de være litt rotete også.

Løs og bølget

Langt bølget hår er utformet veldig løst med minimal produkt for å tillate det waft delikat med hver bevegelse. Partiet nedover på midten eller på siden komplimenterer denne stilen enhver ansiktsform. Denne frisyren kan kuttes jevnt eller i beskjedne lag. Lang frisyrer er både glamorøse og morsomme. Enten du vil se ut som en steinstjerne, eller som du bare rullet ut av sengen, er det flere moderne stiler som vil vise frem dine lange, vakre hårstenger.