Populære Teen frisyrer

 

Grecian Bubble Ponytail

Dette er en modifisert versjon av den kompliserte Grecian twist. Med denne stilen kan du være ute av døren om fem minutter og se også elegant ut. Ta ferskt vasket hår og del det horisontalt. Sikre begge halvdelene med en elastikk. Den øverste halvdelen må sikres så lavt som mulig, som den nederste halvparten. Det vil se ut som om den øverste hestehale ligger rett på toppen av bunnen. Når ponytails er sikret, plasser en elastikk på de siste 3 tommer av bunnen hestehale. Deretter plasserer du en annen elastisk 3 tommer over den ene. Trekk på håret mellom elastikkene for å vifte det ut. Det vil se ut som en boble når du gjør dette riktig. Hvis håret ditt er lengre, kan du legge til flere elastikker. Avslutt utseendet med hårspray. Du kan også få tilgang til klippene langs hestehale.

Pin straight med en fletning

Dette utseendet kan ikke være enklere, spesielt for jenter med rett hår. Denne stilen vil fungere for enhver hårlengde, men det ser best ut På lange hårlengder. Ta rent, rett hår eller krøllete hår som har blitt rettet, og kam en silikonbasert glansspray på håret. Del håret til siden og la deg flette på siden. Braid må ikke gå forbi øret. Klipp flettet på plass med et klips, og spray flettet med hårspray. Klem den andre siden av delen som ikke har flettet tilbake med et klips også. Trekk en del hår inn bak klipset forover for å skjule det.

Pinned Curl Updo

Dette nyskapende utseendet er for krøllete hårtyper. Ta rent krøllete hår og arbeid et skinserum gjennom for å hindre frizz. For å sikre riktig fordeling av skinserumet, varm serumet i dine palmer og finger kam det gjennom håret. Del håret i to halvdeler horisontalt. Fest håret (begge s eksjoner) med elastikk. Ponytails må legge seg ovenpå den andre. Ta en del av krøll fra begge ponytails og bruk den til å dekke elastikken. Pek forsiktig noen av krøllene til bunnen av ponytails og la noen forbli fri. Avslutt utseendet med hårspray.

Avslappede strandbølger

Denne stilen er trendy og trygg for hår, da det krever lite varme styling. Vask og condition håret med en fuktighetsgivende sjampo og balsam. Krymp en tekstureringsspray gjennom håret og tørk opp til det er 50 prosent tørt i lav innstilling. La håret tørke naturlig, og arbeid et skinserum gjennom håret. Med dette utseendet kan du være ute av huset på mindre enn 10 minutter. For langt hår trekker du de fremre delene tilbake fra ansiktet ditt og festes med et klips for å hindre at håret faller i øynene.

Slank og Perky hestehale

Standard hestehale er tilbake og fortsatt veldig trendy blant tenåringer. Ta ferskt vasket og blåsørket hår og flatjern det til det er slank og glatt. Når du gjør dette, bruk et varmebeskyttende serum til håret og kam gjennom. Ta en en-tommers bred del av hår og flatt jern fra u0026 # xBD; en tomme vekk fra roten helt til slutten. Begrens passene dine til fire per seksjon for å unngå å brenne håret. Når håret er rettet helt, samle det inn i en høy hestehale og fest med en elastikk. Hestehalsen skal ikke være for høy; det skal falle omtrent hvor kronen på hodet er. Pensle sidene av hestehale for å glatte utseendet. La noen få krysser håret i nakken for å unnslippe hvis de naturlig faller fri. Avslutt utseendet med en glansspray. Hver tenåringspike ønsker å være elegant og i stil fra topp til tå. Å ha de beste frisyrene hjelper deg å hoppe rett til forsiden av klassen. Enten du trenger rett eller krøllete, glamorøse eller på farten, er det en titt på deg. Ikke sett fast med utdaterte frisyrer i dette skoleåret. Ta tak i de beste stylingverktøyene dine og kom deg til arbeid med denne veiledningen til populære ungdoms frisyrer.