Produkter å sette i hår når flat strykejern

 

Før flat strykejern

Før du flatjerner håret, sjampoen og tilstanden med en fuktighetsfull sjampo og balsam. En hydratiserende sjampo og balsam vil bidra til at håret ditt er i best mulig stand for styling. Mens håret ditt fortsatt er våt, må du bruke en rettet balsam eller en silikonbasert behandling som er designet spesielt for hår som er utformet med varme. Disse behandlingene er tilgjengelige som sprayer, serum eller kremer. De er utformet for å låse seg i fuktighet og forhindre at den direkte varmen på ditt flate jern ødelegger håret ditt. Når du påfører behandlingen, konsentrere deg om å belegge endene dine, der det er mest sannsynlig at skader oppstår.

Etter å ha belagt håret ditt med en balsam eller varmebeskyttelse, la håret lufttørke eller bruk en hårføner på laveste innstilling. Ved lav innstilling vil det reduseres sannsynligheten for at stylingskader vil oppstå.

Etter flatstrykning

Når du er ferdig med å rette håret ditt med et flatt jern, må du bruke en liten mengde serum eller utjevningskrem til områder der du ser frizz eller fly-away hår. Serumet vil skape et glattere, glossy utseende og vil bidra til å forhindre at frizz oppstår. Når du bruker serum, husk at litt går langs veien, da for mye produkt kan få håret til å bli fettete. serums å prøve inkluderer John Freidas Frizz-Ease eller Keratin Sealing Shine Serum. Hvis du elsker utseendet på glatt og slankt hår, så har du sannsynligvis prøvd å stylere håret med et flatt jern. Mens flatstryking kan gjøre håret ditt rett og glatt, kan det også forårsake skade over tid. Heldigvis er det et tall av produkter som er utformet for å forhindre stylingskader som oppstår. Disse produktene kan brukes på vått hår, før flatstryking. Etter å ha rettet håret, kan et serum brukes til å glatte frizz og øke glans.