Salon frisyrer for tenåringer

 

Kort og Sassy

For tenåringen som er i sport eller på farten, er en kort og sassy salong frisyre det riktige valget. Prøv en kort bob frisyre som er lenge nok foran til å trekke noen deler tilbake og av ansiktet. Tør å gå kortere Prøv deretter en søt, lilla kutte kutte for den ultimate slitasjehåret.

Lange lengder

For tenåringer som ikke vil gi opp sine lange låser, er det nok av salong frisyrer som inneholder lag eller smell for å gi det lange håret den ekstra kanten som tenårene elsker. Hvis du har langt hår, spør stylisten om å legge til lag rundt ansiktet og / eller sidebevistede smørbrød for en smidig lang frisyre.

Mellom stiler < / h2> Middelslange hår fungerer også bra for tenåringer. Middelslange hår er et allsidig utseende, slik at tenårene kan ha på seg håret opp, ned eller et sted i mellom. Legg lag overalt for å gi denne frisyren lagt til frisyrealternativer. Du kan også gjøre en helt slank kutt med en tekstur på endene for et moderne utseende. Bangs er en annen flott måte å legge til noe ekstra til mellomstore frisyrer.

Lys opp med høydepunkter

Innlemme høydepunkter i din salong frisyre hvis du føler at du trenger noe for å lyse opp din hudtone. Subtile utheving ser bra ut r sommeren frisyrer for tenåringer fordi det etterligner hva solen ville gjøre med håret ditt naturlig. Det er en rekke uthevingsteknikker og farger å velge mellom. Naturlige høydepunkter for tenåringer er gode fordi det er mindre tydelig å dyrke dem ut, enn hvis du skulle få dristige høydepunkter.

Alt om farge

Farge er et annet alternativ for å gi din ungdoms frisyre lagt til 'oomph.' Semi-permanent farge er det perfekte kompromisset for en tenåring som ønsker å prøve en ny fargetone og foreldre som ønsker å unngå drastiske fargeendringer for ungdomshåret. Prøv å holde seg til en ny nyanse som er innenfor noen få nyanser av det naturlige farge for de beste resultatene. Vær også oppmerksom på at semi-permanent ikke kan tette håret, bare mørk det. For de som ønsker permanent farge eller som vil lette sin naturlige nyanse, behold den nevnte regelen (å holde seg innenfor noen få nyanser av din naturlig farge) i tankene. Salon frisyrer for tenåringer kan bli funnet for kort hår, langt hår eller en hvilken som helst lengde på håret i mellom. Når du bestemmer deg for salong frisyre, må du først vurdere hvilken lengde du leter etter. Overvej deretter fargevalg. Inkorporering av subtile fargeteknikker som høydepunkter eller semi-permanent hårfarge er en fin måte å forbedre hvilken salong frisyre du velger.