Slik finner du pluss størrelsesklær som passer til en timeglassform på salg

 

1.

Mange plagg i størrelse er designet for å passe til epleformer - store i midjen, små i lårene. Disse pluss størrelsen klærne ende opp med å tilpasse pæreformen som et telt over. Eller de er for stramme i bysten og hoften og løs i livet og kalvene.

2.

Handle for pluss-størrelse klær på nettet på steder som imøtekommer et bredt utvalg av Kroppstyper, petite og høye, småveisede og lange, lange torsoer og korte. J.Jill, Lane Bryant, Catherines, Avenue, Silhouettes, Jessica London og Roamans har nok av en rekke pluss størrelses klær som passer til mange kropp For det beste utvalget på salg, sjekk ut butikkene i slutten av sesongen.

3.

Sjekk ut størrelsesdelene av Landets End, LL Bean , Sears, og Eddie Bauer online hvis du er på den nedre enden av pluss størrelse. De har ofte både pluss størrelse og petite (og pluss størrelse petite) klær, inkludert pluss størrelse jeans som har små talje i forhold til hofter. For salg har hver av disse butikkene et uttak eller en stor forhandlingsside hvor du kan finne store rabatter av vanlig pluss-størrelse klær.

4.

Prøv online varehusene for pluss størrelse klær som passer timeglasset figuren. Macy 's, JC Penney og Nordstrom har gode valg. Du finner mye på salg i slutten av sesongene.

Tips og advarsler

  • Mange slutten av sesongen pluss størrelsen på klærsalget finner faktisk sted midt i sesongen, så fortsett å sjekke tilbake.
  • Det var vanskelig å finne pluss størrelsesklær, men nå er det nesten for enkelt. Problemet er å finne plaggstørrelsen som passer til timeglassformen, og å finne dem i salg. Les videre for tips om hvordan du Finn pluss-størrelse klær som passer din kurvete kropp og din lommebok.