Gjør noe hår hår raskere?

 

Vær forsiktig

Ved kraftig børsting av håret og tvinge det til tette fletninger og ponytails, gjør du sakte håret ditt og ødelegger hårsekkene dine. Unngå å tøffe håret ved å pusse det forsiktig med en bred- tannkam etter at du våkner og igjen etter at du har dusj. Styling håret ditt for mye kan trekke røttene dine, til slutt trekke tråder ut en etter en til du ser ut som om håret ditt er tynt og usunt.

Multivitaminer

Til ha et sunt hårhodet, du trenger riktig mengde næringsstoffer og vitaminer. Du kan oppnå de daglige kravene ved å ta et multivitamin. Det kan ta noen måneder å se håret ditt vokse raskere og se sunnere, men multivitaminer fungerer.

Masser hårbunnen din.

Gir hodebunnen en fin massasje mens du i dusjen bidrar til å stimulere blodstrømmen til hodebunnen, slik at flere næringsstoffer kan nå hårsekkene dine. Mens du vasker, bruker du fingertuppene til å skumme din sjampo sakte fra baksiden av håret på nakken e til toppen av hodet.

Mål dine slutter

Ved å få endene dine til å kutte en halv tommers hver seks til åtte måneder og ved å fuktige ender daglig med permisjon, vil håret gi illusjonen av lengre lengde siden det ser skinnende ut og sunt, i stedet for å fryse i bunnen og se død ut. Du bør også fokusere på hår stiler der endene av håret ikke blir utsatt, for eksempel en bolle eller en fransk vri. På denne måten blir endene dine ikke utsatt for skade.

Unngå varme og kjemikalier

Ta av flatjern og hårføner. Varme fra styling verktøy skader håret ditt, forårsaker det å frizz. Nytt hår som vokser, vil se fint ut, mens eldre hår forblir usunn. La håret ditt gå naturlig for å få maksimalt potensial i lengden. Ved å bruke hårfargestoff eller andre sterke kjemikalier som berører røttene, reduseres vekstprosessen og lar håret bli skadet. Mange ønsker at de hadde lange strømmer av hår, men lurer på hvorfor det tar så lang tid å vokse. Vanligvis vokser håret omtrent en halv tomme hver måned eller så, men det er mange måter å naturlig fremskynde veksten av håret ditt.