Halm Sett frisyrer

 

Veibeskrivelse

Halmformede frisyrer gir kvinner med avro-teksturerte eller kjemisk avslappede tresses en nydelig stil som er lavt vedlikehold. Stilen er laget med vanlige drikker, innstillingslotion og en valgfri hettørker. Begynn med ferskt sjampovert og kondisjonert hår og sett innstillingslotion til fuktig hår. Ta små seksjoner som ikke er bredere enn en halv tomme, og pakk dem rundt strøene. Fest endene med bobby pins. Når hele hodet er satt, tørk det under en håret bør være helt tørt før du fjerner suger.

Tidsramme

Det kan ta alt fra 30 minutter til noen få timer for å lage et halmsett på ferskt vasket og kondisjonert hår. tiden avhenger av lengden og tykkelsen av håret, samt hastigheten til personen som lager settet. Kvinner kan ha denne stilen i omtrent en uke, selv om noen vil kunne holde den i to uker.

Effekter < / h2> Halmsettene lager små spiralkrøller og fungerer like godt på afro-te xtured og kjemisk rettet hår. Det er også en god stil for kvinner som overgår fra kjemisk avslappet hår tilbake til deres naturlige tekstur. Fordi dette er en krøllete stil, blander den lett krøllete røtter inn i rette endestykker for kvinner som overgår mellom teksturer, og gir en samlet ensartet utseende .

Fordeler

Når du er opprettet, er et halmsett en svært lav vedlikeholdsstil. Kvinner trenger bare å dekke håret før de sover med en stor silke eller satinhue, unngå alt for lite eller stramt, som du ikke Du vil ikke knuse krøllene mens du sover. Om morgenen skal du bare fjerne panseret, riste krøllene og du er klar til å gå. En annen fordel er at denne stilen er opprettet uten direkte varme, enten ved bruk av et flatt jern eller krøllejern. Dette er en mild stylingmetode for svart hår som ikke tørker det ut.

Advarsel

Når et halmsett er opprettet, er det viktig å ikke kamme eller børste det. For å opprettholde stilen er alt som trengs, et deksel om natten; en mild riste om morgenen oppdaterer stilen. Du kan spray olje glans på det hvis du foretrekker det. Hvis du bruker en kam eller en børste på halmsettkrøller, vil du lage frizz. Du kan heller ikke shampoo håret til du er klar til å omforme stilen eller opprette en annen. Afroamerikanske kvinner kan bruke vanlige plastdråper for å skape en unik frisyre som ikke krever mye daglig pleie. Kvinner som bærer hårets naturlige struktur, samt kvinner som kjemisk renser håret, kan nyte halmsett, uansett om de lage denne stilen hjemme eller engasjere tjenester av en stylist. Det er en allsidig, lett å bruke frisyre laget med enkle husholdningsartikler.