Hva er en diffuser Hårtørker?

 

Diffusjonsprinsippet

Vanlige blåsørkere gir en høy blast av varm luft til håret under stylingsprosessen. Tradisjonelle dyserørkere er en rask og effektiv måte å stylere hår rett på når de brukes sammen med en padle eller fatbørste. Imidlertid er de ikke det beste valget for kvinner med bølget eller krøllete hår som ønsker å forbedre sine ringetoner. Diffuserende hårføner bruker varm varme og en lav luftstrøm som sendes ut fra et bredere overflateområde, som ligner 'tørketrommel' -tørkerne Brukes i profesjonelle salonger. Det endelige resultatet er mindre frizz og mer raffinerte krøller.

Diffuser Hårtørker

En praktisk gadget, som den krøllete toppdiffusjons hårføneren, er en enhetlig enhet som plugger seg inn i veggen som En vanlig tørketrommel, men i stedet for å ha en dyse som fokuserer på et lite område av håret, distribuerer en diffusør hårtørker luft fra et bredt, flatt, sirkulært overflateområde. Diffuserende hårføner opererer med lavere varme og en lav 'diffus 'luftstrømmen. I 2009 var det varme forbrukerelementet blant personer med krøllete hår DevaSun Dryer og diffusor vedlegg, som er formet som en menneskelig hånd. DevaSun-hårføneren opprinnelig ble brukt til 279 dollar.

Diffuser Attachments

Hvis du ikke kan rettferdiggjøre kjøp av diffusor hårføner, bare kjøp et vedlegg for din eksisterende tørketrommel. Mange blåsørkere leveres med diffusor vedlegg, men disse kan kjøpes separat for så lite som $6. Diffusjonsvedleggene vil enten være flate eller tarmformede med plastpinner eller 'fingre', men det er også sokker og mittdiffusorer også. Deretter er det flere unike diffusor vedlegg som bruker spiralpinner for å forbedre hårets naturlige krølle som Sedusa, som koster rundt $55.

Slik bruker du en diffuser

Hvis du bruker et diffuservedlegg med Tappene, den vanlige måten å style fuktig hår på, er å koppe eller 'skrumpe' håret inn i diffusoren slik at det vinder rundt tingene når det tørker. En hyppig metode for styling ved hjelp av en diffusor er å vri hodet opp og ned før du hopper håret inn i diffusoren. Hvis du bruker en diffusor vedlegg på en konvensjonell tørketrommel, bør varme- og luftstrøminnstillingene holdes på 'lav'.

Diffusørhårtørrere: Hvor finner man dem?

Hvis du vil finne et billigere diffuserhår tørketrommel eller diffusor vedlegg, finner du disse på de fleste apotek, skjønnhetsforsyningsbutikker og store bokser, som Target og Wal-Mart. Men hvis du ønsker å investere i et dyrere 'nisje' -merke som Deva og Sedusa, kan du ha bedre flaks for å finne disse online på nettsteder som Folica.com, NaturallyCurly.com eller Beauty.com. Hvis du har krøllete tresses, kan en diffuser hårføner hjelpe deg med å unngå fryktet frizz og fly-aways. Du kan kjøpe en diffuser hårføner som du bare plugger inn og bruker som en vanlig tørketrommel, men et mindre kostbart diffusor vedlegg konverterer lett din tradisjonelle dysetørker til det perfekte krøllforsterkende verktøyet.