Hvordan Camouflage et arr

 

1.

Vurder dine valg. Det beste inkluderer en ugjennomsiktig vanntett skjult krem ​​eller hud lim.

2.

Match fargen på huden din så tett som mulig. Overvei å blande to fargede kremer for å få den beste fargekampen mulig.

3.

Begynn med ren, tørr hud.

p> Påfør krem ​​ved å fylle inn noen tilbakeslag. Blend krem ​​til ytre kanter av arret, som går like over til kantene på huden din.

5.

Sett med pulver. Legg en liten mengde løs eller presset pulver på en bomullsboll eller kosmetisk puff og trykk forsiktig over området.

6.

Alternativt, kutt striper av skjult tape som passer til formen av ditt arr. Laget av et veldig tynt og kjøttaktig materiale, er båndet designet for å blande seg rett inn i overflaten av huden din.

Hold hår og klær unna camouflagert arr så De vil ikke gni mot concealer.

Tips og advarsler

  • Kontakt representanter for hudpleiebedrifter for mer informasjon om deres produkter, og hvis de ville Gjør det riktigt for deg. Gratis prøver er vanligvis et alternativ, og gratis i butikkapplikasjoner blir tilbudt, slik at du kan se førstehånds hva produktet kan gjøre.
  • Vanlige applikasjoner av vitamin E har vist gode resultater i avtagende arr
  • Beskytt huden mot sollys med en SPF på 15 eller høyere. Sollys på arr og omkringliggende hud kan noen ganger føre til markerte fargeforskjeller mellom de to områdene.
  • Et arr skjelver huden, og ofte er individets psyke forpliktet til å leve med det. Men fremskritt i personlig omsorg gjør det nå ganske enkelt å skjule alvoret av arret ditt.