Hvordan bli kvitt akne i brystet og ryggen

 

1.

Begynn med å bruke milde eksfolierende behandlinger på bryst og bakside. Du kan bruke salt eller sukker scrubs kjøpt fra butikken eller kan din egen hjemme. Disse typer behandlinger er ikke skånsom nok til å bruke for ansiktet ditt, og derfor er ryggen og brystet ditt en annen tilnærming til å løse problemet. Du kan lage din egen eksfolierende skrubbe ved å bruke sukker eller salt blandet med en olje. Jeg vil anbefale tea tree olje som er naturlig olje kjent for å hjelpe med behandling av akne. Det virker ved å drepe bakterier. Masser eksfolierende behandling over brystet og ryggen din. Hvis dette er for vanskelig å gjøre for ryggen, bruk en loofah-svamp med et håndtak festet.

2.

Være så forsiktig som mulig med huden din. Vår første instinkt forteller oss å skrubbe så hardt som mulig for å fikse problemet, men dette vil bare gjøre det verre. Pass på at hvis du trener regelmessig eller svett, rens brystet og tilbake etterpå. Trening gir ikke bare svette, men det produserer olje. Å forlate dette på huden din kan føre til at porene dine blir tette og utløser en pause. Vær også forsiktig med tettsittende klær rundt brystet og ryggen som kan indusere svette.

3. Bruk en kroppssprøyte som behandler akne. Disse typer aknemedisiner kommer i en sprøyteflaske og etter rensing, la området tørke og du bør sprayes direkte på brystet og baksiden. Clinique gjør en kroppssprøyte, og det gjør Murad, men de kan være andre der ute. Husk å holde sengetøyet rent for å hindre smuss og oljeoppbygging. Drikk rikelig med vann og lykke!

Tips og advarsler

  • Oppført ovenfor er tips for å behandle vanskelig å nå akne utsatte områder, ta kontakt med hudlege hvis akne blir verre, og du har prøvd noen eller alle de ovennevnte teknikkene
  • Akne er en tilstand som millioner av amerikanere lider av hver dag. Det ser ut i flere områder av kroppen, ansiktet, nakken, ryggen og til og med brystet. Noen ganger er det vanskeligste å behandle brystet og ryggen, og disse områdene kan ofte bli ignorert fordi de er vanskelige å nå eller ubeleilig å behandle. Vel, jeg gir deg tips om hvordan du behandler disse akne utsatte områdene.