Hvordan bruke Sheer Cover Mineral Makeup Foundation

 

1.

Ryd ansiktet ditt.

Før du bruker sminke, er det viktig å rense ansiktet ditt for å kvitte seg med smuss og olje som er på din hudens overflate.

2.

Fukt ansiktet ditt.

For å hjelpe Sheer Cover-sminkepåføringen mer jevnt og jevnt, tørk litt fuktighetskrem på fingrene og gni den i ansiktet ditt.

3.

Sett på sminkeprimeren din.

Dette er et valgfritt trinn fordi ikke alle liker å bruk primere. Hvis du foretrekker å bruke dem, er det nå på tide å sette den på. Moisturizers og primere er ikke det samme.

4.

Få din Kabuki børste klar.

En Kabuki børste er et flott verktøy å bruke til å søke Sheer Cover mineral foundation. Det lar deg hente mye produkt hvis du trenger mer dekning. Spritz børsten med vann eller noe lignende. Det er selskaper som MAC, som lager produkter som hjelper sminkeprosessen. MAC lager et element som heter Fix +, men jeg bruker bare vann for nå. Dette vil fukte børsten din bare litt for å hjelpe Sheer Cover å glide seg bedre.

5.

Legg Kabuki med Sheer Cover.

Tips Helt dekselsfundament badekar på hovedet og rist litt av mineralsk sminkefunn i toppen (lokket), skru opp toppen og bruk deretter fundamentet som er i lokket. Dette hjelper deg, slik at du ikke bruker for mye produkt på ansiktet ditt. Dyp børsten inn i sminke og snurre rundt for å få nok produkt.

6.

Påfør Sheer Cover Foundation.

Det jeg liker å gjøre er å først legge Sheer Cover-fundamentet på pannen, hvert kinn, nesen min og haken. Etter at jeg har dabbed den på, knuffer jeg Sheer Dekk fundamentet i huden min ved å bruke sirkulære bevegelser rundt ansiktet mitt til sminken har smeltet inn i huden min og det ser jevnt ut.

Sheer Cover er bare en av de mange mineral sminke linjene som er tilgjengelige akkurat nå. Mineral sminke er forskjellig fra presset pulver og væske grunnlag, så det er viktig at du bruker den på riktig måte. Slik bruker jeg Sheer Cover foundation.