Hvordan bruke et skjerf

 

1.

Hvis du har på seg et skjerf rundt halsen din, i stedet for å knytte den, kan du prøve å klippe en brok på den for å holde den på plass og gjøre skjerfet pop. Hvis du ikke har en broach, prøv å ta et beaded halsbånd og pakke det rundt de løse ender, slik at det holder dem sammen. Dette er en annen, men morsom tilnærming, så vel som en fin måte å innlemme annet tilbehør i antrekket. måten å bruke perler er å ta en stor hule perle og bruke den til å holde de to løse ender sammen ved å trekke dem gjennom.

2.

Sjalene gir også gode pannebånd som vant Ikke grav inn i hodet ditt som mange gjør. Hvis du har lengre lengde på håret, kan du prøve å trekke håret opp, og så pakke skjerfet rundt hodet ditt, knytte det til halsen, så la håret ditt ned slik at hårets vekt holder den på plass. For de med kortere hår, prøv å pakke det rundt hodet bandana stil!

3.

Skjortet kan også brukes til tilbehør dine bukser! Hvis det er lenge nok, strenger det gjennom beltens løkker som om du vil ha et vanlig belte. For kortere, streng dem gjennom de første løkkene og knytt det til en bue foran! Du kan også prøve å knytte lengre skjerf rundt en lengre montert t-skjorte rett over hiplinjen.

4.

Du kan også bruke klær til å kle på en håndveske. Bare knytt skjerfet rundt stroppene, og bind det i en bue, pakk den rundt stroppen i en strippemote med godteri, knute den i begge ender, eller lag en knute med skjerf på posen og la den henges løst. Enten stil, det er en fin måte å kle på en enkel veske!

Tips og advarsler

  • Du vil kanskje bruke bobby pins for å sikre skjerf Ikke slip fra hodet.
  • Søk antikvitetsbutikker eller bruktbutikker for unike skjerf
  • Når du knytter skjerfet i håret, vær forsiktig så du ikke får noe hår tatt i knuten slik at den ikke trekker håret ditt
  • Et skjerf er en fin måte å kle på noe antrekk. Det vanligste stedet å bære det er rundt halsen. Her er noen ideer om hvordan du kan forbedre det når det er rundt nakken din, så vel som andre morsomme måter å bære på.