Hvordan du virkelig lager øyenbrynene for den beste øyenbrynforbedringen

 

1.

Du trenger noen verktøy for denne jobben, et par nesesaks (jeg vet at det høres rart, men stol på at dette er det beste trimmingsverktøyet), svart øyenbrynpenn (mykt tips ), og et par pinsetter. Disse er alt du trenger for å forme øyenbrynene for den beste øyenbrynforbedringen som passer deg best.

2.

Du må finne din egen form; Dette må gjøres ved å vurdere ansiktet ditt. Den rette øyenbrynformen må kompliment ansiktsformen og gjemme feilen. For eksempel er runde ansikter så brede som det er langt, slik at det ser større og større ut. Problemet med runde ansikter er det ser veldig barnslig ut. En høybue øyenbryn form er det beste for deg fordi det balanserer ansiktet ditt perfekt. Marilyn Monroe har rund ansikt og øyenbrynene er et eksempel på jenter med runde ansikter.

3. Når du har bestemt riktig form for øyenbrynene dine, bruk den svarte øyenbrynpenningen til å tegne formen som en veiledning, slik at du ikke riper opp med saks og pincett.

4. Bruk pincettene først til å plukke de uønskede hårene. Hår som vokser utenfor Den trukket øyenbrynformen kan fjernes helt. Det er veldig viktig å ikke plukke noe hår som vokser inne i den trukket øyenbrynformen. Fordi hvis du begynner å plukke der, vil du snart innse at du har overplukket øyenbrynene. Verste fiende for øyenbrynforbedring fordi det vil få deg til å se ut som om du har et hull i øyenbryn. Hvis det oppstår feil, må du bruke øyenbrynspennene for dekselet til det vokser tilbake.

5.

Husk at pincett er ikke det eneste verktøyet for å forme øyenbrynene. Saks er faktisk et must for den beste øyenbrynforbedringen. Bruk saks til å forme en d trimming øyenbryn hår som vokser inne i formen du tegnet. Det er viktig i dette tilfellet å bare trimme de hårene. Når øyenbrynens hår blir lange, har det et rotete utseende. Godt trimmede øyenbryn gjør at du ser godt preparert og pent.

Øyebrynene dine er en av de mest om ikke den viktigste funksjonen på ansiktet ditt. Det er en av de tingene som vil gjøre ansiktet ditt mer definert. Mange kvinner har sine øyenbryn gjort av en profesjonell. Mange ganger er det kanskje ikke det beste valget fordi bare du vet hva du vil og hvordan du vil se. Lære å forme øyenbrynene selv er den beste måten å øke øyenbrynene som gjør at du ser veldig bra ut. Best av alt, det er ikke vanskelig i det hele tatt, og noen kan gjøre det med litt øvelse.