Hvordan få en Hollywood Makeover

 

1.

Tegn linjen. De fleste Hollywood-stjernene er ekstremt tynne, til det punktet at det er usunt. Mange kjendiser bare spiser rå mat. En kjendis innrømmet at hun hele tiden er sulten u0026 amp; spiser bare yoghurt u0026 amp; granola barer. Du kan definitivt gå overbord med dette utseendet, så du må tegne en linje helt fra starten med hvor langt du vil gå.

2.

Tone armene dine. En toppmodell sier at hun aldri løfter mer enn 5 kg, så du trenger ikke å løfte store mengder bare for å ha flotte armer. Folk i Hollywood bærer sjelden noe med ermer på den, så armene dine må være i form. /p>

3.

It' handler om smilet. Smil et åpent munn smil så ofte du kan. Du kan kanskje innse hvor lite du smiler hvis kinnene begynner å skade, men med litt øvelse vil du få det ned.

Legg merke til hvordan kjendiser står. De fleste kjendiser utgjør i en vinkel fordi det får dem til å se tynnere og kurvier samtidig.

5.

Få en trygghet om deg. Ha god holdning og trene i hælene Behøyd riktig bra for en bh i stedet for å bli operert.

Bruk kjoler og hæl om sommeren. Hvis du har på seg jeans, må du passe på at de passer godt sammen med å være Komfortabel. Du trenger ikke alltid ha på seg en kjole for å ha et Hollywood-utseende. Bare vær sikker på at du er litt mer kledd opp enn du vanligvis er hvis paparazzi begynner å følge deg.

7.

Se sunt. En stor del av Hollywood-bildet selger et perfekt liv. Få rikelig med hvile og drikke mye vann.

p> Tilpass det til livet ditt. Sikkert, rosa hår ser bra ut på jentene fra LA Ink, men vurder igjen handling du får. Prøv å spray i farge slik at du kan bli vant til hvordan folk skal behandle deg før du gjør den store forpliktelsen.

Tips og advarsler

  • Hvis du er ' t komfortabel med helserisikoen forbundet med soling, prøv en mineral bronzer for en sunn glød som faktisk er sunn.
  • De fleste ville elske en Hollywood-makeover. Mange vil se ut som en kjendis u0026 amp; gå den røde løperen, men vil aldri få muligheten. Det er noen få show som tilbyr gratis makeovers, men da må du være på TV u0026 amp; vertene vil trolig skremme deg. Slik får du en Hollywood-makeover på et budsjett.