Hvordan gi deg en ansiktsbehandling hjemme

 

1.

Først fyll badvasken med varmt vann. Ta nå håndkleet ditt og drap det over hodet ditt, og lene deg over vasken. Dampen fra varmtvannet åpner porene dine for å forberede huden din til neste trinn i ditt ansiktshjem. Hold håndkleet drapet over hodet ditt i ca 5 minutter.

2.

Nå, glatt på skrubbe, er hvilken type som helst, og fokusert på t-sonen din, som er pannen, nesen din og haken. Dette er hvor de fleste tilstoppede porene og hudormer oppstår. Skrub forsiktig for å exfoliere huden, og fjern rusk som kan overbelaste huden din.

3.

Skyll helt av ansiktsskrubb og klapp huden din litt tørr. Ta en liten mengde øyekrem og dab den på området rundt øynene og masser forsiktig.

4.

Følg øyekrem med en leirebasert maske, glatt dette på Ansiktet ditt for å trekke ut rusk og urenheter fra huden din. La tørke helt, og skyll deretter grundig. Når du har skyllet leiremasken helt av, tørk huden din, og bruk din favoritt fuktighetskrem. Det er alt som trengs for en enkel, rimelig hjemme ansikts!

Tips og advarsler

  • Pass på at du ikke brenner deg i det varme vann.
  • Å gi deg selv en ansiktsbehandling hjemme er en fantastisk måte å unne deg, slappe av og forbedre din hudfarge. Plus, å gi deg en ansiktsbehandling hjemme er så mye billigere enn å gå til et spa, hvor ansiktsbehandlinger kan løpe oppover på $50,00 dollar. Prøv en ansiktsbehandling hjemme i dag med disse enkle trinnene.