Hvordan kle en halmhatt

 

1.

Start med den grunnleggende halmhatten. Pin en vintage brosje til forsiden like over hatten.

Hvis du vil ha en ekte splash av farge, velg en brosje som den på bildet. Alt stort og rødt gir definitivt oppmerksomhet.

2.

Lag et stoffbånd av restmateriale for å kle på halmhatten. Mål omkretsen av halmhatten rett over randen. Klipp to stykker stoff i denne lengden PLUS minst en ytterligere 12 ' å tillate en enkel slips i ryggen.

Med høyre side av stoffet sammen, sy i symaskinen på 1/2 ' søm tillatelse forlater en liten seksjon åpen for å snu. Vri, trim hjørner, trykk med jern og glidesting åpnet lukket.

3.

Bruk samme metode ovenfor, og gjør et stoffbånd til halmhatten din i hvitt øye. Eyelet stoffet ser rent og skarpt ut mot halmen; Kontrasten er et klassisk utseende.

4.

Gå for det uformelle utseende og kle en halmhatt med et gammelt vevet lærbelte. Bare vik beltet rundt på hatten og spenne. Ta tak i overflødig lengde under den første omviklingsdelen av beltet.

5.

For å kle en halmhue i en funky stil, ta en fargerik, klumpete, beaded halskjede og vikle rundt basen. Fest med dine smykkerfunn i ryggen.

Det er så mange måter å kle på halmhatt; alle disse ideene er tilpassbare. Bruk fantasien og stilfølelsen din til å passe til din egen unike smak. Ha det gøy!

Tips og advarsler

  • Det er ingen reelle grenser for å kle på en stråhatt. Hvis det passer til din smak og komplimenterer antrekk og stil, har du kledd halmhatten riktig for deg. Ha det gøy!
  • Halmhatter er ikke bare motevennlige; de bidrar til å beskytte ansiktet mot solens stråler. Du kan kle en halmhatt på svært kort tid, og endre utseendet til å kompliment ditt humør.