Hvordan lage håret ditt rett for alltid

 

1.

Del håret ditt fra øre til øre og fra midten av pannen til nakken din med kammen, og opprett fire seksjoner. Sikre tre av de fire seksjonene med klipp og begynn å lage deler og påfør hodebunnen til hodebunnen. Fortsett til alle seksjoner er ferdige. Påfør hårbunnsbasen rundt hele hårlinjen. Basen vil bidra til å beskytte huden din mot kjemikalien i hårspareren. Legg et håndkle rundt nakken og skuldrene for å beskytte klærne.

2.

Sett på hanskene. Bruk applikasjonsbørsten til å påføre håravlasteren fra hårets rot til endene. Start med håret på baksiden og arbeid deg frem til forsiden. Flytt raskt mens du bruker relaxer for å unngå overbehandling og skade håret ditt. Bruk fingrene - med hanskene på - for å glatte relaxeren gjennom håret. Følg instruksjonene for behandlingstid på hårspareren basert på hårets konsistens.

3.

Skyll avslapperen grundig fra håret. Dette er et svært viktig skritt. Bruk nøytraliserende sjampo for å stoppe effekten av relaxeren. Skyll og gjenta to ganger. Ikke la noen slappe av på håret eller hodebunnen. Bruk et håndkle å forsiktig tørke håret.

4.

Påfør dyp balsam til hår og dekk håret ditt med en plastikkhette. Tillat balsam å trenge inn i minst 15 minutter og skyll grundig. Kemisk avslappet hår trenger å opprettholde riktig fuktighet.

5.

Tørk og stil håret ditt som vanlig. Bruk et varmevernmiddel hvis du bruker varmen til å tørke og stil håret ditt. Varme kan forårsake skade på håret ditt.

Tips og advarsler

  • Unngå å kjemisk behandle håret ditt hvis det er skadet.
  • Når
  • Unngå å kaste håret mens avslapperen er på håret ditt.
  • Noen av oss er født med krøllete hår og noe naturlig rett hår. Bare fordi du ikke ble født med rett hår, betyr det ikke at du ikke kan ha det. Ofte har de med rett hår krøllete og de med krøllet hår foretrekker rett. Krøllete hår kan rettes midlertidig med varme eller for alltid med en kjemisk relaxer. Når håret ditt er kjemisk rettet, kan det ikke vende tilbake, men din nye vekst må være avslappet.