Hvordan vokser du håret ditt raskere?

 

Unngå Overstyling

Unngå å bruke for mye varme på håret ditt, da det fører til tynning og brudd. Som et alternativ til å tørke håret ditt, la det lufttørke for å minimere skade. Ikke overskyt håret ditt da det kan strikke håret av fuktighet og føre til brudd og splitte ender. I stedet for å vaske daglig, vask hver annen dag eller hver tredje dag for å beholde fuktighet. Hvis håret ditt gir overflødig olje, skyll håret ditt med kaldt vann på dagene du ikke har sjampo. Vask håret ditt med kaldt vann, da varmt vann fører til varmenes skade på håret ditt. Gi håret ukentlig konditioneringsbehandlinger ved hjelp av varm olje, gi vitamin E til håret ditt og reparer skader forårsaket av hverdagsspenninger.

Proteinrikt diett

Hår er for det meste protein, så ved å øke proteininntaket ditt vil du bygge sterkere, sunnere hår. Protein kan finnes i fisk, fjærfe og meieri. Protein finnes også i egg, men det må tas forsiktighet når man bruker egg på grunn av sin evne til å øke kolesterolnivåene vesentlig. Det finnes også en overflod av protein i nøtter som cashewnøtter, mandler og macadamia. Når du spiser kylling, sørg for å fjerne huden for å unngå høye mengder mettet fett.

Vitamintilskudd

Vitamin E finnes i de fleste hårprodukter fordi det stimulerer hodebunnen ved å fremme sirkulasjon. Det kan brukes lokalt i form av hår shampoos og balsam, og muntlig i form av vitamin kosttilskudd. Fra august 2009 er den anbefalte daglige mengden (RDA) av vitamin E 400 IU. Å ta mer enn RDA kan potensielt forårsake helseproblemer, inkludert muskel svakhet, tretthet, kvalme og i alvorlige tilfeller intern blødning. Vitaminer B-6 og C er også gunstige for hårvekst, da de gir næringsstoffer som er nødvendige for sterkt hår. Nøkkelen til å vokse håret raskere, reduserer mengden stress på håret ditt ved å begrense fargestoffer og varme styling, spise et sunt kosthold som gir den anbefalte mengden vitamin og protein daglig og tar vitamintilskudd. Før du prøver en ny diett eller tar vitamintilskudd, snakk med legen din for å sikre at det ikke er noen skadelige bivirkninger.