Slik strammer du ansiktshuden naturlig

 

1.

Den beste måten å unngå løs ansiktshud er forebygging. Begynn med å unngå for mye eksponering for sollys eller UV-lys forårsaket av solarium. Hvis du skal bli utsatt for sollys i lengre tid, bruk alltid solkrem. Ta også bort alle sminke før du legger deg.

2.

Tren regelmessig. Dette medfører en økning i sirkulasjon som naturlig toner huden. Spis et balansert kosthold og unngå mat sukker høyt. Drikk rikelig med væsker. Du kan aldri drikke for mye vann til huden din. Så hold det hydrert og det vil glø. Behandle porene dine til litt varm damp. Du kan ta et håndkle, fukt det og pop det i mikrobølgeovnen i ca 2 minutter eller til det er varmt. Plasser over hele ansiktet ditt og slapp av. Dette vil åpne porene dine og løsne smuss eller oljeoppbygging. Det gjør også huden og krymper porestørrelsen, slik at huden ser jevn og fast.

3.

Prøv å gjøre en rutinemessig ansiktsmassasje hver kveld før du går i seng i ca 5-10 minutter. Masser alltid ansiktet ditt i en oppadgående bevegelse. Gravity trekker hele tiden ned på huden din daglig, noe som gjør at det blir saggy i fremtiden. Kjemp tilbake. Pass på at du også masserer nakken din. Dette er veldig viktig fordi nakkeområdet ofte blir forsømt. Når du bruker en fuktighetskrem i ansiktet ditt, må du også bruke det på nakken din, og du må alltid massere oppover.

Leter du etter en måte å forbedre elastisiteten og fastheten i ansiktshuden uten kirurgi eller kostbare legebesøk? Les trinnene i denne artikkelen, og jeg vil vise deg hvordan du kan forhindre sagging ansiktshud og øke fastheten i huden din.