Ansiktsrensingsverktøy

 

Cleanser

Rengjøringen som brukes i en ansiktsbehandling, bør være en utformet spesielt for den typen hud som behandles. Et godt rengjøringsmiddel bør kunne fjerne forurensninger forsiktig fra hudens overflate og nærme huden samtidig. Toner er en forlengelse av renseprosessen, og det skal også ha rensing og hudkvalitetsegenskaper.

Steam

Alle kvalitets ansikter skal inneholde en god damping. En profesjonell dampbåt er et rensemiddel som alle estetiker burde ha. Damp er viktig i en ansiktsbehandling som det oppfordrer porene i huden til å åpne opp. Fjerning av innebygd smuss og rusk kan lett fjernes etter at damp er brukt.

Varm Håndklær

Noen ganger vil en estetiker bruke varme håndklær på ansiktet i stedet for en dampbåt. Varm håndklær åpner porene på samme måte som en damper, slik at huden kan renses riktig.

Fingre

Du kan ikke tenke på fingrene som et rensende verktøy, men uten dem kunne ikke en ansiktsbehandling utføres. Fingre er spesielt viktige for renseprosessen når de brukes til å presse på huden forsiktig, omgir en pimple eller en blackhead. Når du bruker fingrene på denne måten, vil urenhetene vanligvis lette ut av porene.

Bomullsputer

Små runde bomullsputer brukes i ansiktsbehandling for å fjerne rensende lotion fra ansiktet og for å tørke ansiktet rent med toner.

Masker

En maske er et trangt ansiktsverktøy. Noen masker har ingredienser som fjerner huden på døde hudceller. Andre masker, som leiremasker, renser huden ved å trekke urenheter fra porene. Når rensende ansikter er gitt, brukes en maske for å rense og nærme huden.

Exfoliators

Exfoliators er rensende verktøy som hjelper til med å løsne og fjerne den døde overflaten på ansiktet. De er mildt slitende, og de kan være i form av en maske eller en rengjøringsmiddel. Grusomme stoffer, som sukker eller maismel, kan brukes til å exfoliere, men en estetiker vil vanligvis bruke en exfoliator hun har kjøpt. For å gi en ansiktsbehandling, må en estetiker ha verktøyene som er nødvendige for å gi riktig hudbehandling. Rensing er en viktig del av enhver ansiktsbehandling, fordi hudens tilstand i mange tilfeller er en refleksjon av feil eller utilstrekkelig rensing. Derfor er verktøyene som brukes til å rense huden, viktige.