Beach Wedding Hair Ideas

 

Riktig tilbehør gjør utseendet ditt

Ingen strandstil føles komplett uten tilbehør, så før du går i en stil, sørg for at du har de riktige rekvisita. Små skjell, hvite blomster og små sjøstjernebarrettene er perfekte aksenter for strand hår kreasjoner. De er inspirert av havet og gir stilen din en eterisk kvalitet. Vær oppmerksom på at selv om autentiske skall fra stranden er nydelige, kan det hende at noen ikke er trygge for å sette i håret ditt. Hvis det er tvil, bruk faux tilbehør.

Løs side hestehale

Denne stilen kan ikke være enklere å trekke av. En brud med minimal sminke, langt hår og en liten vedlikeholdskjole vil ha det beste ut av dette utseendet. Braid, friskvasket hår til to fletter på hver side av hodet. Håret må fortsatt være vått når flettet. Braidene ligner pigtails. La flettene tørke i åtte timer og slipp deretter håret ut. Du vil ha stramme bølger, så fingerkammen for å løsne dem. Tøm bølgene med en tekstureringsspray og trekk håret til den ene siden, og la det falle på skulderen. Fest håret til en side hestehale med et hår elastisk. Pynt håret med blomst eller ocean-inspirerte klipp.

Easy Mermaid Style

Denne stilen fungerer bra på middels lange hårlengder og er ment for en ung brud i 20-årene. Vask og tørk håret med en diffusor til den er 50 prosent tørr. Påfør en permisjonskrem til endene og skru opp en tekstiliseringsspray eller gel gjennom håret fra rot til spiss. Vær spesielt forsiktig så du ikke trekker håret mens du er scrunching. Din scrunching bevegelse er ment å pleie hårets naturlige bølge, slik at du også kan vri strenge rundt fingeren for å oppmuntre bølger. Når du har lagt merke til at bølger begynner å formes, ta tilfeldige snitt av hår og flett dem. i forskjellige områder. La noen fletter være uferdige i enden og noen uferdige i midten av delene. Ikke flett mer enn 10 fletninger over hele hodet, plasser flettene med dette i tankene. Fullfør stilen med hårspray. er innviklet nok til å forgå tilbehør.

Sexy Spiral Curls

Spiralkrøllene er avslappet, men raffinerte. Denne stilen er for hvilken som helst hårlengde, og enhver brud kan trekke dette av på stranden. Påfør et varmebeskyttende middel til håret og kam gjennom med en brede tannkam for jevnt å distribuere produktet. Wrap en 1 tommers bred hårdel rundt krøllejernet. Det spiller ingen rolle om du vikler med eller mot klokken. håret i 8 sekunder før releasi ng det. Gjenta dette over hele hodet ditt til alt håret er krøllet. Legg til en krølleforsterkende mousse for å bygge volum. Fullfør dette utseendet med en skinnsprøyte. En hvit blomst eller sjøinspirert klipp vil legge til en fin aksent til håret. En side del kan legges til å kle seg denne stilen.

Textured Half Updo

Denne elegante og elegante stilen passer til alle hårlengder og varer hele dagen på stranden. Ta rent, tørt hår og flatjern det til det er helt rett og glatt. Del håret i en topp og en bunnhalvdel. Bunnhalvdelen skal ha litt mer hår enn den øverste halvdelen. Vri den øverste halvdelen til en bolle og fest den med pins. Tillat tilfeldige stykker å falle fra toppen av bunken. Komb den nederste halvdelen av håret slik at den er glatt og skjærer fri. Spray en tekstureringsspray i hendene og hev fingrene dine gjennom toppen av stilen for å legge til tekstur. Legg klipp til noen fargerike tråder som har falt fri. Avslutt utseendet med en blomst på bunken for å legge til et bekymringsfritt element. Styling vakre hår for en strand bryllup trenger ikke å være stressende eller til og med veldig tidkrevende. Ta tak i hvite blomster og dine beste stylingverktøy for en stressfri guide til strandbruddshårideer.