Frisyrer til tynt hår

 

Hjelp til å øke tykkelsen

Selv om håret ditt er tynnere, er det noen få skritt du kan bruke for å gi deg tykkere, sterkere hår. Den første er å sørge for at du ofte vasker håret ditt. Oppbyggingen av olje fra hodebunnen samler på håret ditt, veier det ned og gir det et tynnere utseende. Du trenger et sunt kosthold fullt av vitaminer og mineraler. Mangel på vitaminer fører til tynnere hår. I utgangspunktet spiser en diett for å holde kroppen din i god form, slik at du kan holde håret i god form også.

Hva du skal unngå

Det er lettere å ha usunt hår enn det å ha sunt hår. Så mange forskjellige ting kan ta sin toll på håret ditt. Alt som bruker varme til å manipulere håret ditt, som krøllejern, glattejern og hårføner, kan brenne håret og forårsake skade. Solen kan også tørke håret ditt. I tillegg vil svømming i bassengene tørke håret på grunn av klor i bassenget. Dette betyr ikke at du trenger å unngå noen av disse, men husk å bruke dem i moderasjon.

Kvinnelige frisyrer

Fordi håret ditt er tynt, vil du holde det kortere i lengden. Langere hår har en tendens til å skille som den vokser, noe som understreker hårets tynnhet. Håret trenger ikke å være lenger enn hakenivå for å opprettholde en kort titt. I tillegg, prøv å ha håret stylet for å trekke oppmerksomhet på ansikt og øyne. Ekstremt kort hår med noen tråder børstet over pannen mot øynene dine, er et flott utseende som vil bidra til å trekke oppmerksomheten mot øynene dine. Vær forsiktig så du ikke overdriver smellet. Sterke smell kan gi utseendet til tynnere hår.

Du vil unngå å bruke mye produkt i håret ditt også. Produktet vil klumpe håret sammen, noe som noen ganger kan understreke tynnhårseffekten. Bruk produkter sparsomt.

Menns stil

Når det kommer til en manns frisyre for å tynne hår, er reglene omtrent det samme som det var for en kvinne. Ikke vokse håret lenge fordi håret begynner å skille seg fra og det tynne håret blir understreket. Crew kutt (og variasjoner av denne kuttet) er den beste måten å få fremveksten av tykkere hår. Hår mot røttene har en tendens til å være tykkere, slik at håret ditt blir kort vil gi effekten av å ha tykkere hår. Prøv også å unngå en overflod av produktet, fordi det tykke produktet vil klumpe håret sammen og kan understreke hårets tynnhet. De fleste hårtyper har et utvalg av stiler som vil fungere med sminke av håret. Som krøllete, bølgete og tykke hår har tynt hår sitt eget sett av frisyrer som fungerer best. Det kan ikke være så mange stiler som fungerer med tynnere hår, men dette betyr ikke at du ikke kan se stilig ut og bruke de nyeste trendene.