Hvordan camouflere en tatovering

 

1.

Kjøp en tykk concealer krem ​​som gir svært tung ugjennomsiktig dekning. Disse spesialiserte kremer gir mer dekning enn det grunnleggende concealer og fundamentet, og gir den mest naturlige og feilfri kamuflasjen.

2.

Velg minst to farger. En nyanse bør være opptil to nyanser lettere enn hudtonen din og vil nøytralisere mørket i kunstverket ditt. Den andre fargen bør samsvare med hudtonen.

3.

Rengjør og tørk den tatoverte huden.

4.

Begynn med den letteste fargen. Bruk en tynn pensel, concealer børste eller en bomullspinne for å male over tatoveringen. Sørg for at alt blekket er dekket med produktet, men unngå den omgivende huden.

5.

Påfør den andre nyansen på samme måte, men utvide kremet rett over utsiden kanter av tatoveringen. Bland kantene veldig forsiktig inn i huden din.

6.

Sett med et løs eller presset pulver. Legg en liten mengde pulver på en kosmetisk puff eller bomullsboll og trykk direkte inn i området.

Tips og advarsler

  • Få hjelp av en klarert fortrolige hvis du ikke kan nå din tatovering.
  • Hold klær og hår vekk fra kamuflert område for å unngå å gni bort skjult sminke.
  • Fant en anledning når du ikke har lyst til å dele din tatovering med resten av verden? Uansett om du er ledet ned midtgangen i en skinnekjole eller går ut til en grillfest i shorts og sandaler, kan du camouflere din tatovering enkelt og overbevisende.