Hvordan få glødende, sunn hud u0026 amp; Hjelp behandle akne

 

1.

For å få den sunneste, glødende og levende huden, må du forstå noen grunnleggende retningslinjer for hvordan du oppnår dette. Exfoliating huden din er riktig den viktigste faktoren for å holde huden frisk og strålende. Du kan kjøpe et salt eller sukkerskrubbe fra en hvilken som helst detaljhandel, avdeling og til og med noen matbutikker. Du kan også lage disse hjemme ved å blande olivenolje med salt eller sukker og forsiktig massere blandingen i huden din. Husk å skylle grundig. Jeg liker å exfoliere huden min hver dag med en kroppsvask som forsiktig eksfolierer. Husk at dette ikke er så grovt som salt- og sukkerskrubbene dine. Disse typene skal brukes ca 1-2 ganger i uken. Du kan kjøpe en fuktighetsgivende kroppsvask som har små mikroperler, som forsiktig eksfolierer og er trygt for daglig bruk. Noen merker er, SoftSoap, Caress og Aveeno.

2.

Fukt huden din hver dag, spesielt rett etter at du har dusj. Bruk en kroppskrem av høy kvalitet, som holder huden din hydrert i flere timer. En hemmelighet for å oppnå glødende hud, er å blande olivenolje med din favoritt kroppskrem. Du kan også bruke en naturlig olje alene, for eksempel olivenolje, jojobaolje eller kokosnøttolje. Det er viktig å fukte og exfoliere ansiktet ditt også. Bruk toner etter å ha renset ansiktet ditt hver dag. Toning er veldig viktig. Det går dypt for å fjerne olje, døde hudceller og smuss. Pass på å bruke en bomullsrunde eller bomullsboll. De hjelper til å exfoliere, ikke bruk toalettpapir eller papirhåndklær. Min favoritt toner er av Oil of Olay, men det er flere der ute.

3. Hvis du lider av akne, finn et diett spesielt for akne utsatt hud og hold deg til det i minst en måned før du prøver noe annet. Jeg har prøvd flere akne regime. Jeg bruker for tiden Murad acne system, og jeg tror det fungerer best, i forhold til proaktiv, hud id og clinique s acne system. Men gjør hva som fungerer for deg. Generelt bør akne diett inkludere, cleanser / toner, akne medisinering og eller fuktighetskrem. Sørg for å drikke rikelig med vann og være konsekvent. Bruk alltid solkrem når du blir utsatt for sollys. Glad, frisk hud!

Sunn hudpleie tips
Produktomtaler og anbefalinger
Akne Tips