Hvordan kjøpe en kjole. Før du handler

 

1.

IGNORE EKSPERTENE. Det er mange TV-makeover-programmer som forteller kvinner hva de skal ha på seg. Hver kvinne skal ha en liten svart kjole vi sier. Vel, hvis vi alle bodde i New York, selvfølgelig. Men vi gjør det ikke. Så la oss ta det konseptet og tilpasse det. Den perfekte kjole for deg er basert på ditt liv, hvor du bor, hva du gjør og din personlige stil.

2.

HVA ER DIN KLERPERSONLIGHET? De fleste kvinner lever overveiende i en av 12 klær personligheter; Kunstnerisk, Sporty, Naturlig, Klassisk, Romantisk, Sexy, Bohemian, Eksotisk, Elegant, Moro, Glamorøs eller Dramatisk. Hva med deg?
Når du har identifisert din klær personlighet, er det enklere å se på en kjole og vite om det er for deg.

3.

PICK UP ET MAGASIN. Hvis du vil se hva som er i butikkene, skann stjerneskvallertidene som People eller Star. InStyle Magazine er bra, men se på kjolen individuelt. Vi vil at du skal lage din egen stil, ikke se ut som en vil-være Ignorer 'dressing for din alder' -artikler også. Hvem vil bli fortalt hvordan å kle seg når de er 23 eller 74?

4.

CREATE YOUR OWN LOOK BOK. Mote designere gjør dette, hvorfor ikke du? Tørk ut kjolefotografiene du liker og lag en motefil. Du vil begynne å se dine preferanser, noe som gjør kjole shopping enklere. Gjør deg glad i kjolene du ikke liker. De hjelper deg med å bestemme hva som er viktig for deg. Å vite hva du liker sparer tid i butikkene. Les artikkelen under for å lære å kjøpe en kjole når du er i butikken.

Tips og advarsler

  • Husk at når du ser annonser I motemagasiner håper klærfirmaene at de vil kjøpe sine varer. Ikke bli skremt av dem.
  • Hvordan kjøper du en kjole? Dette enkle mote spørsmålet sender kvinner (og noen få menn) ned i det mørke kaninhullet av forvirring. Hvorfor? For mange valg, for mange bukser. Kvinner brukte ikke bukser i 5000 år, og vi 'gjør opp for tapt tid. Men før du handler, lær hvordan du finner en klesstil som gjør at du ser oppsiktsvekkende ut.