Hvordan kjøpe en kjole

 

1.

DON 'FORVENTER DRESSEN TIL FIT. Menn får sine drakter skreddersydd, men av en eller annen merkelig grunn forventer kvinner at en ferdig klær passer perfekt. Du vil aldri finne en kle på denne måten. Trikset er å kjøpe en kjole som dekker den største delen av figuren din og deretter endre resten.

2.

HAR DU EN VÆRD? Hvis ja, kjøp en kjole som viser den av. Du vil se tynnere. Pass på å velge en kjole som passer til den største delen av kroppen din, og endre resten for å passe. Hvis du ønsker å definere din midje uten å ha en, må du sørge for at kjole er fullere på hodet. Gjør din midje se slankere. Hvis du ikke har en bestemt midje, må du ikke legge merke til det med mindre du er komfortabel. Se etter kjoler som har interessante designdetaljer over eller under livet.

3.

VELG EN GOD NECKLINE. Se på halsen. Hva er den dominerende formen? Når andre ser på halsen, vil øynene deres ubevisst prøve å finne den samme formen i ansiktet vårt. Se på Ellen Page. Kan du se det perky pussete i halsen hennes? Den matcher hakkens pene punkt. En firkantet nakke vil trekke oppmerksomheten til firkantet eller horisontale kvaliteter i ansiktet ditt. En scoop neckline vil trekke oppmerksomheten til kurvene i ansiktet, enten de er i øynene, leppene eller kjeve.

4.

SOLID COLORS OR PRINTS? Trendy kjoler har ofte mønstre for å skjule cheapness av stoffet. Vurder håndvask eller renser kjole hvis du ønsker å forlenge livet. Hvis du går med en solid farge, vil fokuset være på kuttet, så vær sikker på at klesstilen ser skarpt ut. Pass på at sying er upåklagelig. Ingen frumpy-ness takk. Du gjør verden til et vakrere sted når du kle deg godt.

5.

DON 'LEVERES! Å være trygg om klærne vil sette deg og resten av oss til å sove. Ikke rart at du ikke liker å handle på kjoler! Prøv noe annerledes. Se etter uvanlige detaljer, uvanlig fargekombinasjon (er) og være villig til å risikere å prøve dem. Hvordan ellers vil ting forandre seg? Dessuten ser vi på deg og elsker det når du ser fabelaktig ut!

6.

HVIS DU 'FORSIKRER, BRUK DEN BLINKTESTEN. La din intuisjon være din dress-shopping guide. Her er en fin måte å komme deg ut av tenkningshodet. Stå foran et speil som bærer den aktuelle kjole. Lukk øynene. Slapp av og fokus på hjertet. Spør deg selv for et 'ja' eller 'nei'. Åpne øynene dine og svaret vil være der hvis du fjerner hodet. Jo mer du lytter til din intuisjon, desto lettere blir det å kjøpe en kjole.

Tips og advarsler

< / p>
  • Les 'Kjøpe en kjole.' før du handler 'artikkelen under for å forberede deg til kjole shopping'.
  • Hvordan kjøper du en kjole? Dette enkle mote spørsmålet sender kvinner (og noen få menn) ned i et mørkt kaninhull med forvirring. Hvorfor? For mange valg, for mange bukser. Kvinner brukte ikke bukser i 5000 år, og vi 'gjør opp for tapt tid. Den vakre kjolen er dens enkelhet. Ingen tenkning eller samsvar nødvendig, det venter bare på å bli slitt.