Hvordan lage asiatiske øyne ser større ut

 

1.

Først må du alltid holde øyenbrynene preparert. Tykke, unkempt brows vil veie ned i øyet, noe som gjør at pannebenet forsvinner helt. Forbedre pannebenet er nøkkelen til å få øynene til å bli større.
* I mellom voksende avtaler opprettholder du sin form ved å pusse noen svarte hår.

2.

Bruke en skygge børste, bruk den lyse beige skyggen for å markere pannebenet; unngå en sterk hvit som det vil se ut til overdone. Dette er området over øyets øyne til bare under brynene.
Denne lettere nyansen vil tiltrekke seg lyset, noe som gjør at området ser lysere og større ut.

3.

Bruk deretter den grunnleggende brune skyggen til hele lokket. Dette vil gå fra øyets øvre hjørne til det ytre hjørnet, ikke lenger lenger enn krøllen.

4.

Nå vil du bruke mørkbrun til krøllen og ytre hjørne av øyet. Et godt triks er å 'følge øyebollet', dette vil gi deg den naturlige formen av krøllen.

5.

Du vil nå bruke væsken eyeliner. Dette tar en fast hånd, så vær sikker og trene først!
Lag en tynn, glatt linje med applikatoren; unngå å gjøre linjen for tykk da det faktisk vil gjøre øynene dine mindre og lukkede.

6.

Neste, krølle lashene med øyenvippekransen og bruk en volumerende svart mascara

Tips og advarsler

  • For resten av ansiktet, gå nøytral og hold leppene en naturlig myk brunbrun eller varm fersken. Gjør øynene dine hovedfokus!
  • Ingen vil nekte appell og skjønnhet av en asiatisk kvinne. Dessverre, på grunn av øynets naturlige kurve, er det vanskelig å få dem til å skille seg ut og 'pop'. Med litt øvelse kan dette oppnås.